Így buktatta le magát a csalfa férjem

A szeretőjének címzett SMS-t véletlenül én kaptam meg.

Egy internetes alkalmazáson keresztül társalogtunk a férjemmel, így egyszerűbb volt, mint telefonálgatni. Mint később kiderült a szeretőjével is ezen a portálon keresztül kommunikált a férjem. Egy napon üzentem neki, hogy menjen el a srácokért az iskolába. A válasza erre az volt, hogy mégse várjam meg a munka után, nem tölthetjük együtt az estét. Egyből tudtam az üzenetből, hogy nem nekem szól, hiszen mindig késő éjszakáig dolgozott állítása szerint. Biztosan összekeverte a két chatablakot. 

 

Korábban is gyanítottam, hogy viszonya van. Sokszor nem értem el a telefonon és a szexuális életünk is kiüresedett. A házasságunk nem volt tökéletes, gyakran veszekedtünk, de nem volt ez a lépés indokolt részéről. Mivel rájött, hogy üzenetéből fény derült a titkos kapcsolatára, még aznap elköltözött tőlem és a gyerekektől.

Próbált magyarázkodni, másnap szakított is a hölggyel. Fűt fát ígért nekem és esküdözött, hogy megváltozik, állította hogy csakis engem szeret. Próbáltam higgadtan kezelni a dolgot, mivel gyerekeink vannak, de nem tudtam neki megbocsátani. Sosem tudhatja az ember.

loading...
Ajánló
Kommentek
  1. Én