Géllak lámpa nélkül

Forradalmian új körömlakk a Miracle gel

Sally Hansen decemberben mutatta be forradalmian új körömlakk kollekcióját a Miracle gelt, vagyis a zselés gélmanikűrt.
Sally Hansen a mindennapos problémára próbált megoldást keresni. Minden nő tudja, hogy az egyszerű lakkok időt és energiát vesznek el tőlünk, a tartósságukról inkább ne is beszéljünk. Ezért egyesítette a zselés manikűrt a hagyományos lakkal. A Miracle gél kollekció ugyan azt a tartósságot biztosítja mint a géllakk, viszont nincs szükség alaplakkra, szárításra és lápázásra. Mindössze két lépés - Először a színt kell felkenni két rétegben majd egy fedőlakk és már kész is. Ugye milyen egyszerű?
A színes lakkok speciális oligomereket, a fedőlakk pedig plusz fotoiniciátort tartalmaz, amelyek együtt különleges bevonatot képeznek, kiváltva a LED-lámpát. Így a természetes fény is elegendő ahhoz, hogy néhány perc alatt megkeményedjen és megszáradjon. Továbbá eltávolításához sincs szükség reszelésre és áztatásra. Egyszerűen távolítsd el a lakkot körömlakklemosóval és már kenheted is fel az új színt.
A kollekcióban 23 vadító, izgalmas és trendi szín közül válogathatsz a királykéktől a rózsaszínen át, egészen a pasztell árnyalatokig.

loading...
Ajánló
Kommentek
  1. Én