Virágokat szaglászó állatok a legcukkibb dolog amit valaha láttál

Az állatok is szeretik szagolgatni a friss tavaszi virágokat, ezek az imádnivaló fotók is ezt bizonyítják.

Forrás: http://9gag.com/

loading...

Élénk hímzések tollaslabdaütőkön

Elképesztő hímzéseket készít egy férfi

A Fokvárosban született és nevelkedett Danielle Clough elképesztő hímzéseket készít. Hagyományos keret helyett inkább kihasználja a tollaslabda ütő adta lehetőségeket, amire lenyűgöző virágos képeket és kisebb állatos portékat hímez.
Clough grafikát is tanult, valamint a fotózás és a zenei világ is érdekli. Mondhatni, hogy ő egy igazi művész. Mégis inkább a hímzés áll legközelebb a szívéhez.

mymodernmet.com

loading...

Virággal díszített karácsonyfák

Új divat hódít a világon

A virág lenne az utolsó ami az eszünkbe jutna, hogy feldíszítsük vele karácsonyfánkat. Azonban sokan úgy döntöttek, hogy a díszek az izzók és a különböző csillogó gömbök már unalmasak. Néhányan művirágokat egyesek pedig igazi virágokat használtak karácsonyfájuk feldíszítéséhez.
Elképesztő de a végeredmény gyönyörű.
Lehetetlen megmondani, hogy pontosan ki találta ki ezt a fantasztikus ötletet de az biztos, hogy egyre több embert megihletett. 

boredpanda.com

loading...

A 19 éves művész virágokat és élelmiszereket használ színes rajzaihoz

3D-s művészet

Kristina Webb 19 éves új-Zélandi hölgy.
Élénk, gyönyörű rajzait váratlan elemekkel fejezi be. Spagettivé válik egy hosszú haj, pillangószárnyak borítják egy nő szoknyáját és egy levágott virágról lóg le egy hinta. Webb ezáltal fantasztikus kompozíciókat hoz létre.

Bár még fiatal, máris hírnevet szerzett magának.
Híres embereknek készített portrét és nemrégiben könyve is megjelent Color Me Kreatív: feloldja a képzelet címen.

mymodernmet.com

loading...

Óriás virágok díszítik Jeruzsálem Vallero terét

Óriás városi virágok

HQ Architects kidolgozott egy szabadtéri, művészeti reagáló designt.

A projektet Jeruzsálemben a Vallero téren helyezték el. A toronymagas virág szobrok mozgásérzékelőkkel rendelkeznek így ha a járókelők elsétálnak alattuk a virágok kinyílnak. Az új design az embereket szolgálja. A nap elől árnyékot nyújt, eső elől pedig menedéket. Az éjszaka közeledtével ahogy az emberek nyugovóra térnek a virágok is leengedik szirmaikat és elhervadnak majd reggel újra virágba borul a tér.

mymodernmet.com

loading...

Tovább élnek a magyar minták

Kalocsai és hagyományos magyar mintázatok tetoválásként.

A kalocsai hímzés elnevezés alapvetően lapos öltéssel és száröltéssel Kalocsa városában és környékén készült virághímes munkát jelöl. A huszadik század első harmadától kezdve igen színessé vált a kalocsai hímzés. A legismertebb, alkalmazott sajátos, helyi elnevezésű színek: tulipiros, lángszín, borszín, libazöld, irigysárga, fecskenyakvörös, vadgalambkék, gálickék, bársonykék. A leveleket középen lehet felezni, s a zöld kétféle árnyalatával hímezni. Ezeket a gyönyörű ábrákat viselik napjainkban többen is, új formát kapva él tovább a hagyomány ezáltal.

 

loading...