Zaklatták a nőket a muszlimok, aztán egy orosz bokszoló helyre tette őket!

loading...

100 év szépségideálja egy videóban

Tekintse meg mi volt az elmúlt évszázadban a jellemző divat és szépségideál egy modellen bemutatva! 1910-től 2010-ig fodrászok és sminkesek megalkotják az elmúlt évtizedekre jellemző kinézetet.

A Watchcut csapata vette a fáradságot és megalkotta ezt a videót, amiben elénk tárol az elmúlt évszázadra jellemző divat és szépségideál évtizedekre bontva. Sminkesek és fodrászok segítségével kreálták újjá egy modellen a múlt trendjeit.

10 féle kinézetet mutatnak be nekünk gyorsított felvételben.

loading...

Az orosz fenegyerekek a Megváltó Krisztus szobrára is felmásztak - Természetesen illegálisan

loading...

Elképesztő dominótrükkök

Hosszú órák és türelem eredményeként jönnek létre az alábbi csodák, majd 1 perc alatt romba is dőlnek. Lenyűgöző videó a dominózás mestereitől. Ezt látnod kell!

A dominót biztosan mindenki ismeri gyerekkorából. Rengetegszer próbáltunk meg hosszú sorokat építeni belőle, de sajnos ez nem mindig sikerült. Vannak emberek akiknek a dominózás a hobbijuk és olyan mesteri szinten űzik az építést, hogy az már művészet. Íme néhány csodás alkotás tőlük.

loading...

Vicces állatok üldözik a lézert

Kacsák, halak, kutyák, de még a lovak is el akarják kapni a titokzatosan mozgó fényes pontot.

Fel-alá rohangálnak az alábbi videóban szereplő állatok a lézer pointer láttán. Nem tudják mire vélni a jelenséget ezért minden áron meg akarják kaparintani. Hiába a rengeteg igyekezet, a lézer mindig megszökik.

loading...

A legbotrányosabb karácsonyi videó

Az apuka rózsaszín ruhában, nyuszifülekkel és pamaccsal a hátsóján ugrándozik a hóban körbe. Vajon miért gondolta, hogy a nyuszi jelmez karácsonyra való? Nézd meg a videót és megtudod!

Svédországból terjedt el világszerte ez a videó, amin egy férfi nyuszinak öltözve ugrabugrál a kutyájával. Rózsaszín szoknyát, nyuszifület, pamacsot visel és láthatóan élvezi amit csinál. 

A videó egy vicces családi üdvözlőnek indult az ünnepekre, azonban publikálták és a nyilvánosság imádta. Emiatt terjedt el az interneten.

 

 

loading...