Moha fal a legújabb trend a lakásban

A lakberendezésben egyre közkedveltebb mohafal beviszi a természetet az otthonodba, frissebbé téve a helyiség kisugárzását.

Olcsó és kreatív megoldás a falunk, lakásunk dekorálása a mohával borított fal, vagy moha alkotta képek kihelyezése. Életet visz a csupasz térbe és feldobja a környezetet. Bátran használhatjuk a nappaliban, konyhában, fürdőben egyaránt.

loading...

15 kép ami bizonyítja a fotográfusok elhivatottságát

A profi fotóhoz bizony kitartás kell és sokszor extrém körülmények leküzdése árán készül el a legcsodásabb kép. Ezek a fotók bemutatják mire képesek a fotósok, hogy megvalósítsák elképzeléseiket.

A megfelelő perspektíva elengedhetetlen.

Leküzdik a szélsőséges természeti elemeket.

Kiválóan tudnak rejtőzködni.

Fittyet hánynak a veszélyre.

Néha a leghétköznapibb dolgokról is képesek hihetetlen képeket készíteni, csak el kell kapni a megfelelő pillanatot.

Forrás: http://9gag.com/

loading...

20 tökéletes minimalista fotó

Lenyűgöző természet- és állatfotók a minimalista stílus kedvelőinek.

Forrás: http://9gag.com/

loading...

200 éves óriás szalamandrát találtak

Helyi halászok bukkantak a 114 kilogrammos kétéltűre

Egy rendkívül ritka óriás szalamandrára bukkantak a helyi halászok egy barlangban Kínában. 
Ez a hatalmas 114 kilogrammos kétéltű szó szerint beléjük botlott. Egy helyi halász véletlenül rálépett egy puha és nyálkás valamire. Természetvédőkkel felvették a kapcsolatot miután rájöttek, hogy egy 5 láb hosszú beteg állatról van szó. Kutatók becslése szerint valóban 200 éves. Így ez a szalamandra a világ legidősebb élő kétéltűje. Átlagos élettartama 80 év de ennek az egyetlen példánynak a felbukkanása akár az egész faj demográfiáját is megváltoztathatja. 
Ritkán látott faj a vadonban az óriás szalamandra, mivel a környezetszennyezés és a túlzott vadászat miatt veszélyeztetetté vált. A szalamandra titokzatos és rejtélyes lény de sajnos Kínában kulináris csemegének számít.
Jelenleg természetvédelmi programok vannak folyamatban, hogy megmentsék a vadon élő kínai óriás szalamandrákat.

mymodernmet.com

loading...

Szemet gyönyörködtető ékszerek

Fából és gyantából készült ékszer különlegességek

Britta Boeckmann teljesen gyönyörű kézzel készített ékszereket tervez. Fa és gyanta felhasználásával változatos skálán készít szemet gyönyörködtető medálokat, gyűrűket és kiegészítőket.
Természetes anyag, különböző forma és színvilág jellemzi. A sablon nélküli ékszerek teljesen organikusak és egyediek.

mymodernmet.com

loading...

Amiért mindenképp látogass el Izland varázslatos vidékére

A természet kedvelőinek igazi különlegességet rejtenek az alábbi fotók. Ha szereted a szép tájakat akkor egyszer el kell utaznod Izlandra!

Joggal mondhatjuk, hogy a világ egyik legszebb országa. Patyolat tiszta levegő, gigászi hegyek, jégmezők, vízesések, gejzírek, bugyogó források, gleccserek, fókák, bálnák. Területe körülbelül akkora mint Magyarországé, viszont harmincszor kevesebb ember lakja. Az ember a végtelennek tűnő természetben az időnként mostoha idő ellenére is úgy érezheti: ez maga a szabadság. Hol van még egy hely, ahol tiszta időben akár 100 kilométerre is ilyen könnyen ellátni?

loading...