Síelés az Alpokban

Szerettem volna megosztani az Alpokban töltött utazásom élményeit, az általam látott páratlan tájak szépségét minél több emberrel, mert ezt a látványt senkinek sem szabad kihagyni!

Varázslatos fagyott világ, mintha csak egy mesében járnánk. A nap magasan ragyogott az égen, meg kellett örökítenem ezt a hihetetlen látványt.

loading...

Darth Vaderré alakul a szobor a havazásban

Ez a lengyelországi szobor úgy néz ki a hóesés után, mintha magát Darth Vadert ábrázolná.

Amikor Jakub Wejher 1643-ban elfoglalta Wejherowo városát, biztosan nem gondolta, hogy egy napon sith nagyúr válik belőle. A város terén állított szobrát befedő hó leleplezte valódi identitását, ő nem más mint Darth Vader, a Csillagok Háborúja című film fő gonosza.

loading...

Az életedbe kerülhet, ha nem takarítod le a havat az autódról!

Ezért takarítsd le mindig a havat az autódról! Összefagy és balesetet okozhat, akárcsak eben a videóban.

A nagy hidegekben érdemes mindig tisztán tartani az autót a hótól, már csak azért is, mert hatalmas galibát okozhatunk vele. Ebben a videóban a jéggé fagyott hólap lerepül az autóról és mögötte lévő kocsi szélvédőjét szétzúzza.

Ezért fontos, hogy indulás előtt mindig seperjük le a havat a járműről! Ez a férfi majdnem életét vesztette a gondatlan vezető miatt.

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Husky kölykök most látnak életükben először havat

Imádnivaló a reakciója ezeknek a Szibériai Husky kiskutyáknak, akik most először tapasztalják meg, milyen jó a hóban játszani.

Az új év hóval indul, ennek örömére itt van ez a szuper aranyos videó, amiben Husky kutyusok ugrándoznak és kergetőznek a hóban. Ezeknek a kutyáknak a vérükben van a hideg és a hó szeretete, nem csoda hát, hogy így lázba jönnek az első hó látványától. Induljon ilyen vidáman mindenkinek az új év!

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Amikor még tényleg havazott - 1987 képek

Pár tíz évvel ezelőtt még akár 120cm-es hó is állt az utakon, mégsem volt világvége. Az emberek munkába jártak, a gyerekek pedig örültek a hószünetnek. A klímaváltozás miatt manapság már Magyarországon nincsenek tartós havazások, sajnos már 10 cm hónak is örülnünk kel..


loading...

7 tipp télre az egészségedért

Ne rohanj egyből az orvoshoz, a házi praktikák is segíthetnek.

1. Kapj fel egy bögre forró puncsot.

Főzd meg a kedvenc gyógyteádat, dobj bele egy rúd fahéjt, citromot és egy kanálnyi mézet. Keverd össze, majd jöhet a titkos hozzávaló, löttyints bele egy kevéske whiskyt vagy bourbont. Csavard be magad egy puha és meleg takaróba, fészkelődj be a kanapéra és idd meg a teádat. Ez majd segít a leterheltségen és fáradtságon.

2. Aludj nedves zokniban.

Ez elsőre nevetséges ötletnek tűnik, de a vizes zokni segíthet levinni a lázat. Beindítja a láb vérkeringését, ezáltal enyhíti a láb fáradtságát. Először melegítsd fel a lábadat, majd húzd fel rá a langyos vízbe merített pamutzoknid. Húzz egy pár szárazat a nedves zoknikra és irány aludni. Mire felébredsz a zoknid száraz lesz és jobban érzed majd magad.

3. Öblögetés sós vízzel.

 

A meleg sós víz feloldja a nyálkát, enyhíti a torokfájást és leküzdi a baktériumokat fertőtlenítő hatása révén. Ezt akkor is végezheted ha nem vagy rosszul, a betegség megelőzésének érdekében.

 

4. Wick Vaporub kenőcs.

 

A mellkasod helyett tegyél egy kicsit az orrod alá ebből a mentolos kenőcsből. Segít lélegezni ha eldugult az orrod és segít a zsebkendő által kidörzsölt bőrön is.

 

5. Kényeztető forró zuhany.

Köztudott tény, hogy a forró gőz kitágítja a pórusokat és segít az arc-és orrüreg kitisztításában. A forró víz nyugtató hatással van a fáradt izmokra. Ha nem szeretnél hosszú ideig a zuhany alatt állni, akkor egy törülközővel leborított forró tál víz felé hajthatod a fejed.

6. Bőséges vitaminbevitel.

Télen szervezetünk vitaminraktárai megcsappanhatnak a friss zöldség, gyümölcs és napfény hiányának következményeképpen. Fontos hogy elegendő C-vitamint vigyünk be szervezetünkbe, ugyanis ez nagy hatással van energiakészletünkre. Törekedjünk az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásra.

 

7. Tarts magasra a fejed.

Nátha esetén segít az arc- és orrüregekből eltávolítani a nyálkát és folyadékot, megfelelő irányba terelve azokat.

 

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...