Vízalatti múzeum

10-12 méterrel a felszín alatt találkozhatunk körülbelül 50 szoborral, melyek történelmi személyiségeket és híres épületeket ábrázolnak. Találkozhatunk Leninnel, az Eiffel-toronnyal és a londoni Tower Bridge-el is.

Körülbelül száz méterre Cape Tarhankut partjaitól található az a tengeralatti múzeum, melynek szobrait tengeri növények és alga borítja. Számos régi szovjet vezért ábrázolnak, például Lenint, Stalint és Marxot, továbbá jelentős épületek replikáit is megcsodálhatjuk. A múzeumot 1992-ben Vladimir Broumenskyy mélytengeri búvár alapította.

loading...

Darth Vaderré alakul a szobor a havazásban

Ez a lengyelországi szobor úgy néz ki a hóesés után, mintha magát Darth Vadert ábrázolná.

Amikor Jakub Wejher 1643-ban elfoglalta Wejherowo városát, biztosan nem gondolta, hogy egy napon sith nagyúr válik belőle. A város terén állított szobrát befedő hó leleplezte valódi identitását, ő nem más mint Darth Vader, a Csillagok Háborúja című film fő gonosza.

loading...

Elképesztő kőalkotások

Elképesztő mozaikokat és teraszokat alkot egy férfi kőből.

Johnny Clasper Yorkshire kőműves szeretett volna lenni. Most 38 éves és imádja a gyakorlati tantárgyakat, mint a fazekasság a fafeldolgozás és a fémmegmunkálás. Ezért elment egy egyetemre, ahol azt akarta tanulni amit élvez is. Itt szenvedélyévé vált a kő. Elképesztő teraszokat, innovatív szobrokat és magával ragadó mozaikokat készít. A következő képsorozatban bemutatunk párat a legjobban sikerült munkái közül. 

boredpanda.com

 

loading...