Félig fehér, félig graffiti

Ez a designer két különböző világot zár egyetlen hotelszobába. A helyiség egyik fele makulátlanul fehér, a másik fele pedig színes graffiti mintákkal borított. Ki akarna ilyen helyen lakni?

Pavel Vetrov ukrán művész lenyűgöző tervezésének eredménye ez a vibráló szoba, aminek egyik része mégis ellentmondásosan egyszerű. A színek és a fehérség kontrasztja különleges légkört teremt a hotelszobában. Én szívesen eltöltenék itt egy éjszakát!

loading...

Sötétben világító hajszín a legújabb őrület

Színes hajad most világíthat az UV lámpa fényénél, ha szeretsz kitűnni a tömegből akkor ez a neked való frizura a hétvégi buliba!

A Manic Panic 1977 óta foglalkozik hajszínezők gyártásával. Őrült színeket alkottak meg, a szivárvány összes árnyalatával. A legújabb hajfestékük 'vegán', azaz nem tesztelték állatokon és természetes alapanyagokból készítik, ráadásul világítanak a sötétben.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Lenyűgöző színváltós torta - Ha szeretsz sütni akkor ezt látnod kell!

Ez a torta a szivárvány összes színében pompázik és változtatja a színeit. Ha forgatjuk a tortát akkor más-más árnyalat és látvány tárul elénk, de vajon mi a titka?

Az arany-fehér vagy kék-fekete színű ruha rejtélye után itt a következő nagy kérdés, hogyha a színekről van szó. Ez a torta rengeteg színben pompázik és ha forgatjuk körbe akkor változtatja színeit. Egyelőre nem tudjuk mi a magyarázat az érdekes jelenségre és hogy miként érték el ezt a különleges külsőt a tortánál a készítők. Keressük azt a furfangos embert aki tudja a választ!

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Elámulsz majd ha meglátod mit csinál ez a lány a hajával

Színváltós haj, ilyet még biztosan nem láttál! Így néz ki a blogger legújabb haja.

"Imádom a hajam. Volt már egyenes, göndör, rövid és hosszú hajam is. Imádom változtatni a külsejét." - nyilatkozta Jaye T, a szingapúri divat blogger. A legújabb frizurám változtatja a színét. Első ránézésre egyszerű barna, de ha végigsimítok rajta színekben pompázik.

loading...

Candyland - Édes varázslat

Szemet kápráztató cukorművészet

Az ausztrál művész Tanya Schultz káprázatos alkotásait édességekből készíti el. Műveihez használ édességet, cukrot, gyöngyöt, játékot és egyéb hiper-szuper színes anyagokat.

A szemet kápráztató alkotások gyönyörűek és olyan minta Candyland-be csöppentünk volna.

boredpanda.com

loading...

"Galaxy Hair"

Kozmikus szépség, univerzum haj

A színes haj stílusok egyre népszerűbbek az idén, bár még nincs vége az évnek.

Még mindig nagy tudománynak számít az űrutazás a csillagászat és a planetáris felfedezések. A csillagászat ihlette meg ezt a stílust amit egyesek a hajukra is festettek, utánozva az élénk szépséget és a hatalmas világegyetemet. Ez a stílus nem csak a nők körében elterjedt. Nézzetek meg párat a legjobban sikerült Galaxy hair stílusok közül.

mymodernmet.com

loading...