Sötétben világító hajszín a legújabb őrület

Színes hajad most világíthat az UV lámpa fényénél, ha szeretsz kitűnni a tömegből akkor ez a neked való frizura a hétvégi buliba!

A Manic Panic 1977 óta foglalkozik hajszínezők gyártásával. Őrült színeket alkottak meg, a szivárvány összes árnyalatával. A legújabb hajfestékük 'vegán', azaz nem tesztelték állatokon és természetes alapanyagokból készítik, ráadásul világítanak a sötétben.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Lenyűgöző színváltós torta - Ha szeretsz sütni akkor ezt látnod kell!

Ez a torta a szivárvány összes színében pompázik és változtatja a színeit. Ha forgatjuk a tortát akkor más-más árnyalat és látvány tárul elénk, de vajon mi a titka?

Az arany-fehér vagy kék-fekete színű ruha rejtélye után itt a következő nagy kérdés, hogyha a színekről van szó. Ez a torta rengeteg színben pompázik és ha forgatjuk körbe akkor változtatja színeit. Egyelőre nem tudjuk mi a magyarázat az érdekes jelenségre és hogy miként érték el ezt a különleges külsőt a tortánál a készítők. Keressük azt a furfangos embert aki tudja a választ!

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Géllak lámpa nélkül

Forradalmian új körömlakk a Miracle gel

Sally Hansen decemberben mutatta be forradalmian új körömlakk kollekcióját a Miracle gelt, vagyis a zselés gélmanikűrt.
Sally Hansen a mindennapos problémára próbált megoldást keresni. Minden nő tudja, hogy az egyszerű lakkok időt és energiát vesznek el tőlünk, a tartósságukról inkább ne is beszéljünk. Ezért egyesítette a zselés manikűrt a hagyományos lakkal. A Miracle gél kollekció ugyan azt a tartósságot biztosítja mint a géllakk, viszont nincs szükség alaplakkra, szárításra és lápázásra. Mindössze két lépés - Először a színt kell felkenni két rétegben majd egy fedőlakk és már kész is. Ugye milyen egyszerű?
A színes lakkok speciális oligomereket, a fedőlakk pedig plusz fotoiniciátort tartalmaz, amelyek együtt különleges bevonatot képeznek, kiváltva a LED-lámpát. Így a természetes fény is elegendő ahhoz, hogy néhány perc alatt megkeményedjen és megszáradjon. Továbbá eltávolításához sincs szükség reszelésre és áztatásra. Egyszerűen távolítsd el a lakkot körömlakklemosóval és már kenheted is fel az új színt.
A kollekcióban 23 vadító, izgalmas és trendi szín közül válogathatsz a királykéktől a rózsaszínen át, egészen a pasztell árnyalatokig.

loading...