Mesébe illő szerelem

Vajon létezik olyan ember, aki a gyerekkori szerelmével házasodik össze? Nos, ez a fiatal pár még az óvodában talált egymásra, ma pedig boldog férj és feleség.

Sokan nem hisznek az igaz szerelem létezésében, úgy gondolják az csak a tündérmesék kitalációja. Itt a bizonyíték, hogy igaz szerelem valóban létezik, ez a pár óvodás éveik alatt ismerkedett össze. Most 22 év elteltével összeházasodtak és jobban szeretik egymást, mint valaha.

loading...

A tacskó 10 km-t sétált a szerelméhez

Ez a megható történet is azt bizonyítja, hogy az állatok szíve hatalmas. Ez a tacskó 10 km-t gyalogolt, hogy ismét szíve választottjával lehessen.

A nápolyi Scafatiból Casolába vette útját az olasz tacskó, itt lakik az a másik kutyus akivel határtalanul szeretik egymást. A körülbelül 10 km-es utat segítség nélkül tette meg apró lábaival. Toto, a tacskófiú és Lily, a tacskólány egy nyaraláson ismerkedett meg ahová gazdáik vittél el őket. Szerelem volt első látásra, a kutyusok elválaszthatatlanok lettek.

Amikor hazatértek a nyaralásról Toto nagyon szomorú volt, látszott rajta hogy valami bántja - nyilatkozta gazdája. Egy napon fogta magát és megszökött otthonról, hogy felkeresse rég nem látott szerelmét. A gazdája kétségbeesve kereste Totot amikor Lily gazdája telefonon szólt, hogy náluk van a kutya. Korábban járt már ott és sikerült visszatalálnia párjához.

loading...