Geometrikus ruhadivat 2016

A minimalista stílus a modern kor egyik vívmánya, ehhez az egyszerűséghez társul a geometria és meg is kapjuk a legújabb ruhatrendet.

Egyszerűség, monokromitás, tördeltség jellemzi a jövő divatjának ruhadarabjait. Visszafogott elegancia és kifinomultság vezérli a tervezőket. Neked hogy tetszik az új stílus?

Forrás: https://www.pinterest.com/

loading...

100 év szépségideálja egy videóban

Tekintse meg mi volt az elmúlt évszázadban a jellemző divat és szépségideál egy modellen bemutatva! 1910-től 2010-ig fodrászok és sminkesek megalkotják az elmúlt évtizedekre jellemző kinézetet.

A Watchcut csapata vette a fáradságot és megalkotta ezt a videót, amiben elénk tárol az elmúlt évszázadra jellemző divat és szépségideál évtizedekre bontva. Sminkesek és fodrászok segítségével kreálták újjá egy modellen a múlt trendjeit.

10 féle kinézetet mutatnak be nekünk gyorsított felvételben.

loading...

12 dögös celeb pin-up lányként

Újra tarol a 40-es, 50-es évek szexszimbólumainak stílusa, ismét divat a pin-up!

A pin-up girl, vagy pin-up modell (címlaplány) kifejezés azokra a vonzó modellekre értendő, akiknek a tömeggyártásban megjelenő képeivel szinte mindenütt találkozhatunk, és akik valóságos szexszimbólumokká lettek.

Pin-up kifejezés ugyancsak vonatkozik rajzokra, festményekre, egyéb illusztrációkra, melyek a fent említett fotókat emulálják. A képeket magazinokból, napilapokból, képeslapokról, kromo-litográfiákról, ezer egyéb helyről a lelkes rajongók kivágták, és felrajzszögezték a falra. Kész naptárakat is találni róluk.

loading...

"Galaxy Hair"

Kozmikus szépség, univerzum haj

A színes haj stílusok egyre népszerűbbek az idén, bár még nincs vége az évnek.

Még mindig nagy tudománynak számít az űrutazás a csillagászat és a planetáris felfedezések. A csillagászat ihlette meg ezt a stílust amit egyesek a hajukra is festettek, utánozva az élénk szépséget és a hatalmas világegyetemet. Ez a stílus nem csak a nők körében elterjedt. Nézzetek meg párat a legjobban sikerült Galaxy hair stílusok közül.

mymodernmet.com

loading...

Csodálatos Gótika

A gótika az érett középkor kiemelkedő stílusirányzata, mely önmagában külön történelmi korszak is. Leghíresebb alkotásai a templomépítészet területéről ismeretesek.

loading...