Csillámló szemöldök a legújabb divat a sminkben

Rendkívül népszerű napjainkban a csillám felhasználása a szépségiparban. A legfrissebb trend a szemöldök csillám, ami rengeteg módon elkészíthető.

A divat folyamatosan változik. Van hogy visszanyúl a múltba és felelevenít egy régi divatot, de van hogy egészen merész újításokat hoz. Az utóbbiba tartozik a csillámló szemöldök őrület is, ami a 2016-os év egyik sminkdivatja.

loading...

Ha a Disney hercegnők valóságos sminket viseltek volna

A Disney hercegnői szépségesek és mindig tökéletesen néznek ki, legalábbis a mesék világában. De hogyan is festenének ha egy kicsit valóságosabbra vesszük a figurát?

Sokan elítélik a Disney által ábrázolt szépségideált, amit hercegnőikkel mutatnak be a gyerekeknek. A karakterek mindig tökéletesen festenek, túlságosan is vékonyak és nem természetes az arcuk aránya. Éppen ezért készítették el ezt az illusztrációt, hogy mi történne velük a valóságban, ugyanis senki sem lehet tökéletes.

loading...

100 év szépségideálja egy videóban

Tekintse meg mi volt az elmúlt évszázadban a jellemző divat és szépségideál egy modellen bemutatva! 1910-től 2010-ig fodrászok és sminkesek megalkotják az elmúlt évtizedekre jellemző kinézetet.

A Watchcut csapata vette a fáradságot és megalkotta ezt a videót, amiben elénk tárol az elmúlt évszázadra jellemző divat és szépségideál évtizedekre bontva. Sminkesek és fodrászok segítségével kreálták újjá egy modellen a múlt trendjeit.

10 féle kinézetet mutatnak be nekünk gyorsított felvételben.

loading...

Apukák, akiket a lányaik tettek széppé

Lányos apukák, akik gyermekeik kedvében akartak járni

Az apukák mindig, minden körülmény között próbálnak férfiak maradni. De vannak olyan helyzetek, amikor bizony lányaiknak nem tudnak ellent mondani. Kénytelenek sminkben, copfban és elképesztő, csemetéik által megálmodott külsőben szelfizni.
A következő képeken olyan lányos apukákat mutatunk be akiket gyermekeik varázsoltak "széppé". 
Nektek, hogy tetszenek?

boredpanda.com

loading...

Ledobták a buszról a tinédzsert, mert túl sok sminket viselt

6 kilométert kellett gyalogolnia a 15 éves muszlim lánynak a semmi közepén, mert nem engedték a busszal utazni.

Zahra Sadiq, 15 éves fiatal angol lány hazafelé tartott a nemzetközi express busszal, amikor az ellenőr megalázóan vitázott vele, majd leszállította a buszról.

Egy filmet nézett meg barátaival és közösen utaztak, amikor a jegyellenőr kijelentette, hogy "Többnek nézel ki mint 15, ezért érvénytelen a jegyed!". 

Ezután több mint 6 kilométert kellett gyalogolnia, hogy beérjen a városba. "Nagyon rémült voltam, mert nem tudtam hol vagyok." - nyilatkozta a lány.

"Az ellenőr csak annyit mondott, hogy túl sok rajtam a smink ahhoz, hogy 15 éves legyek, ezért leszállított. Nem hallgatta meg mit mondok, csak kiabált rám és megbüntetett egy 15000 forintos csekkel. Mindenki engem bámult, szörnyen megalázó volt."

Zahra szülei próbálták elérni telefonon a busztársaságot, hogy magyarázatot követeljenek, de senki sem volt hajlandó beszélni velük az ügyben. Azt mondták, hogy lennie kellett volna nála útlevélnek vagy másolatnak a születési anyakönyvi kivonatáról, ami hivatalosan bizonyítja a korát. "Ez nevetséges, hiszen csak belföldön utazott buszon, nem repülővel, hogy útlevél kelljen rá." - mondják a lány szülei.

Zahra azóta nagyon rosszul érzi magát, mintha egy bűnöző lenne. Úgy megrázta az élmény, hogy nem mer buszra szállni többet. 

A busztársaság elmondása szerint ki fogják vizsgálni az esetet.

Forrás: http://www.mirror.co.uk/

loading...

Sminktippek karácsonyra

9 hangulatos smink ami kiváló az ünnepekre. Meríts ihletet az alábbi képekből!

Az arany és a vörös, bordó kombinációja kiváló az alkalomra. A csillogás és ragyogás hangulatos, ezért bátran használjunk csillámot.

 

A zöld szín is nagyon divatos és ha más színekkel kombináljuk akkor a karácsonyfára emlékeztet.

 

Akik valami extrémebbre vágynak azoknak tökéletes ez a fagyos kinézet.

loading...