Varázslatos szilveszteri ruhák

Ha nincs ötleted, hogy mit vegyél fel itt egy pár tipp ami segíthet a döntésben

Lassan vége az évnek és közeledik a várva várt szilveszter, ami azért titokban minden nő álma. Csinos ruhában kiöltözve várja az új évet. Sokan már hetekkel előtte elkezdenek gondolkodni és tervezni, hogy mit vegyenek fel a nagy napon.
Hoztunk nektek pár ötletet amivel biztos ti lehettek az est sztárjai. Egy biztos, a flitter a tuti befutó.

loading...

A legaranyosabb kis asszisztens

Most már tényleg mondhatjuk, hogy valóban a kutyák az ember legjobb barátai

Oroszországban egy autószerelő műhelyben egy embernek van a legjobb kis segítője. Házi kedvencének egy tacskónak saját kis munkaruhát készíttetett  amibe szerszámokat is lehet pakolni. Pontosan nem tudjuk, hogy melyik műhelyről van szó de a történet már az egész Orosz internetet bejárta. Sokan aggodalmaskodnak, hogy nem tesz jót a kis tacskó gerincének a cipekedés de biztosíthatunk mindenkit, hogy csak könnyű eszközökkel van szerelve és csak akkor dolgozik amikor ő szeretne. Szerintünk nagyon bájos.

boredpanda.com

loading...

A tengeri teknősök megmentője

Egy férfi, aki a teknősöket megvásárlás után visszaengedi a tengerbe

A tengeri teknősök egy Pápua új-guineai piacon megvásárolhatóak itt ugyanis igazi specialitásként tartják őket számon. Mivel még sok helyen legális vadászatuk számuk egyre csak csökken. Arron Culling állatvédő, aki nem hezitál ha segítségre szoruló állattal találkozik. 

Arron egyedül képtelen megmenteni a fajt de elhatározta, hogy ott segít ahol tud. A helyi piacon bukkant az eladósorra került teknősökre ahol 50 dollárt fizetett értük. Ezután visszaengedte őket a tengerbe, az eredeti élőhelyükre megmentve őket a biztos haláltól.

boredpanda.com

loading...

Megható történet - Befogadták az elvadult macskákat

Megszelídítették és segítettek új életet kezdeni a cicacsaládnak.

A családom rátalált egy anyamacskára és két kicsinyére a hátsó kertünkben. Nagyon soványak voltak és gyengék. Apukám kirakott nekik egy ketreces csapdát amivel sikerült őket elfogni.

 

 

Biztos voltam benne, hogy fokozatosan sikerül emberekhez szoktatni őket és így is lett. A cicusok apránként megszerettek minket és elfogadták a segítségünket.

 

Mostanra egészségesek és boldog tagjai a családunknak.

 

A Sapphire és Scooter neveket kapták, nagyon játékos és mókás fickók a kicsik.

 

forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Ruhákat kapott az utca a gyerekektől

Elolvadsz ha meglátod miért kötöttek ezek a gyerekek sálakat a villanyoszlopokra.

Ha megkérdezel egy gyereket, hogy melyik a kedvenc napja az évből, akkor valószínűleg az lesz a válasza, hogy a születésnapja. Mi más lenne, hiszen ajándékokat és tortát kapnak ezen a különleges napon. Egy kanadai anyuka azonban azt szerette volna, ha a kislánya azt tapasztalja meg milyen adni, nem pedig kapni.

 

Ez a kis csapat régi ruhákkal felszerelkezve indult neki az utcáknak és felöltöztették az oszlopokat, korlátokat. A használt ruhákat a hajléktalan emberek számára hagyták kint.

 

Cédulákkal látták el a ruhadarabokat, hogy tudják ingyen elvihető. "Nem vagyok elveszve, gazdát keresek. Ha fázol kérlek vegyél el, melegen tartalak!"

via

loading...