Megtalálod a macskát a baglyok között?

Magyar grafikus képén 100.000 megosztás világszerte és rohamosan terjed. Neked sikerül meglelni a rejtőzködő cicust?

Dudás Gergely korábbi képe, a panda puzzle hatalmas népszerűségnek örvendett az ünnepek alatt. Hóemberek tömegében kellett megkeresni a megbúvó pandát, aki beolvad a tömegbe. Íme a művész legújabb alkotása, amelyen baglyok között bujkáló cicával van dolgunk ez alkalommal. A kép amint felkerült a netre, hamarosan el is terjedt.

Világszerte versenyt csinálnak belőle, hogy ki találja meg hamarabb a cicát. A feladat nehézsége abból adódik, hogy a macskák és a baglyok nagyon hasonló külleműek. Főként ha rajzfilm figurákról van szó. Nagy a szemük, hegyes a fülük és mindannyian aranyosak.

Aki nem látta a panda puzzle képet az itt megtekintheti mivel indult az új őrület.

loading...

Valósághű rajz karácsonyfadíszről

Nataly Pavlova rajzát aligha lehet megkülönböztetni egy igazi karácsonyi dísztől. Nézd meg hogyan dolgozik lépésről lépésre!

A hiperrealizmus a valóság apró részleteit is hűen vagy akár felnagyítva ábrázoló képzőművészeti irányzat. Az elnevezés arra utal, hogy ennyire részletesen a valóságban talán nem is lehet látni az ábrázolt tárgyat. Ebben a képzőművészeti stílusban alkotja meg Nataly Pavlova karácsonyfa díszeit. A rajz elkészülése 4 órát és 40 percet vett igénybe.

loading...

A 19 éves művész virágokat és élelmiszereket használ színes rajzaihoz

3D-s művészet

Kristina Webb 19 éves új-Zélandi hölgy.
Élénk, gyönyörű rajzait váratlan elemekkel fejezi be. Spagettivé válik egy hosszú haj, pillangószárnyak borítják egy nő szoknyáját és egy levágott virágról lóg le egy hinta. Webb ezáltal fantasztikus kompozíciókat hoz létre.

Bár még fiatal, máris hírnevet szerzett magának.
Híres embereknek készített portrét és nemrégiben könyve is megjelent Color Me Kreatív: feloldja a képzelet címen.

mymodernmet.com

loading...

Az utca művésze - Csak egy kréta kell hozzá

David Zinn aranyos rajzaival vidítja fel a járókelőket.

A michigani David Zinn 2001 óta készít rajzokat szülővárosa utcáin. Mulandó alkotások ezek, melyeket krétával visz fel a betonra. Gyakran hívja segítségül az utca tárgyait, például oszlopokat, korlátokat használ fel a munkában. Egy adott nézőpontból szemléljük képeit. Két leghíresebb karaktere Sluggo - a félig űrlény, félig csiga teremtmény - és társa, a Szárnyas Malac.

via

loading...

Kézzel rajzolt egyedi sálak, amelyben szabadnak érezheted magad mint egy madár.

Róza Khamitova divattervező nem mindennapi sálakat mutatott be. A modellek szinte eggyé válnak a sálakkal, az összhang tökéletes. Elmondása szerint, minden egyes sál kifejezi a belső szépséget az adott hölgynek.

Kép forrás: hovava.com

loading...