A legbotrányosabb karácsonyi videó

Az apuka rózsaszín ruhában, nyuszifülekkel és pamaccsal a hátsóján ugrándozik a hóban körbe. Vajon miért gondolta, hogy a nyuszi jelmez karácsonyra való? Nézd meg a videót és megtudod!

Svédországból terjedt el világszerte ez a videó, amin egy férfi nyuszinak öltözve ugrabugrál a kutyájával. Rózsaszín szoknyát, nyuszifület, pamacsot visel és láthatóan élvezi amit csinál. 

A videó egy vicces családi üdvözlőnek indult az ünnepekre, azonban publikálták és a nyilvánosság imádta. Emiatt terjedt el az interneten.

 

 

loading...

A legbolyhosabb nyuszi a világon

Ez a szőrös gombóc valójában egy Agora nyúl.

Az Agora nyúl szőréből gyapjú készül, amelyet többféle ruhadarab alapanyagaként is felhasználunk. Tenyésztésük a 18. századra nyúlik vissza. Az Agoráknak 5 alfaja létezik és súlyuk akár a 6 kg-ot is elérheti. Kiskedvencként is előszeretettel tartják ezt a kedves állatot, főként a kisebb fajtákat.

 

 

forrás: http://www.amusingplanet.com/

loading...

8+2 húsvéti vendégváró finomság

Nyakunkon a húsvét, ilyenkor rengeteg vendég fordul meg kicsi otthonunkban. Család, barátok, locsolók, a kisgyerek cimborái. Folyamatosan szól a csengő, te pedig pánikba esel, hogy mit is adj a vendégeidnek. Íme 10 gyors, olcsó és egyszerű finomság a vendégeidnek.

 

- Fonott kalács: Ahogy nincs karácsony beigli nélkül, úgy nincsen húsvét fonott kalács nélkül. A kelttésztát a szokásos módon befonhatod, vagy akár kör alakba is formázhatod. Sülés után színes tojásokkal díszíthető.

- Vaníliás kosárka: A linzerkosárka névre is hallgató sütemény is az igazi húsvétváró sütik közé tartozik. A linzer tésztából készült kosárkákat általában vanília pudinggal töltik és gyümölcsöket halmoznak a tetejére. Elkészíthető akár saját ízlés szerint is, kinek hogyan tetszik.

 - Muffin: Ki ne szeretné a kis ínycsiklandó sütifalatkákat. A muffin tipikusan az az édesség, amit bármelyik alkalomra felszolgálhatsz, legyen az karácsony, szülinap, egyszerű látogatás vagy éppen a húsvét. Általában sütéssel együtt 45-60 perc alatt elkészülnek és kedvünkre díszíthetjük őket, az adott alkalomnak megfelelően.

- Csokitorta: Az örök klasszikus. Ez az a tipikus sütemény amire kevesen tudnak nemet mondani. Nem igényel semmi túlzást, a kerek kakaós piskótalapot töltsük meg lágy csokikrémmel, majd a tetejét is kenjük körbe a krémmel. Lehet díszíteni csokiforgáccsal, csokidarával, kakaóval vagy akár a maradék krémet is ráhalmozhatjuk ízlésesen.

- Linzer: Egyszerű és nagyszerű. Csak gyúrd be a tésztát, szaggasd ki, dobd be a sütőbe, az alját kend meg lekvárral, összeragasztod, porcukrozod és már kész is. A locsolók pillanatok alatt el is fogják kapkodni, olyan gyorsan, hogy észre se fogod venni.

- Kuglóf: Ez is egy nagyon egyszerű sütemény. A bekevert tésztát csak bele kell önteni a kuglóf formába és már kész is. Ha egy kis csavart akarsz vinni a dologba, akkor felezd meg a tésztát, keverj bele kakaót és rétegezd A végeredmény egy mutatós márványmintás szelet lesz. Sülés után porcukrozd meg és már tálalható is.

- Répatorta: A húsvéti nyúlhoz dukál egy kis répatorta. Sokan tartanak ettől a finomságtól, pedig ha jól van elkészítve. Próbáld ki bátran, a locsolók biztos jót fognak nevetni a marcipánzöldséggel díszített finomságon.

- Kókuszgolyó: Mindenki kedvence, olcsó és gyors. Nem ismerek olyan embert aki nemet mondana a kis csokis-kókuszos falatkákra. Megbolondítható esetleg egy kis meggyel, mandulával vagy csokival, amit a közepébe lehet gyúrni. Extrém ízek kedvelői kipróbálhatják az úgynevezett Raffaello golyót, ami túróból készül. Interneten számos variáció létezik rá, lehet kísérletezni vele bátran.

 

- Mézeskalács: Igaz ez egy hagyományos karácsonyi süti, de ha elhagyjuk a harang, angyal és fenyőfa alakú formákat, akkor húsvéti finomságnak is megfelel. Szaggassuk tojás formájúra, és díszítsük hímes tojás mintákkal.

- Tiramisu: Ez az ideális desszert azoknak, akik nem akarnak órákig állni a konyhába. A babapiskótákat csak egyszerűen mártsd bele kávéba, rétegezd a mascarponés krémmel, majd a tetejét hintsd meg finom kakaóporral. Hűtés után már fogyasztható is.

loading...