Ennek a lánynak nagyon szép az arca, de jobb ha nem látod meg a testét

Az aranyos archoz olyan test társul amit a legtöbb férfi megirigyelne. Ez lenne a jövő női ideálja?

A testépítés hatalmas népszerűségnek örvend napjainkban. Az orbitális méretű izmokkal rendelkező férfiak látványa senkit sem lep meg. Egyre divatosabbá válik azonban a női testépítés is. Hatalmas vállak, vastag kar, izmos combok, ez lenne a következő szépségideál amit a nők követni fognak?


loading...

9 vicces különbség férfiak és nők között

Alapvető eltérések a két nem között, amiket még lehet nem vettél észre. Egy valami biztos, nagyon másak vagyunk!

1. Hogyan látják magukat a tükörben.

2. Sorban állás a mosdó előtt.

3. Az asztal rendben tartása.

4. Szakítás után.

5. A ruhásszekrény.

6. Ahogyan a színeket látják.

7. Reggeli készülődés. 

8. Ha elhalad mellettük egy nő.

9. Bejelentkezés Facebook-ra.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Az első szexi női robot, nem fogsz hinni a szemednek + videó!

A robotika konferencián bemutatott kínai android, amelyik a megszólalásig hasonlít egy kínai nőre.

Percek alatt a Pekingben tartott robotkonferencia sztárjává vált a Geminoid F névre keresztelt robot "hölgy". Az Oszakai Egyetem kutatóitól egy külsőre 20 éves nőt formáltak meg, "aki" már filmszerepet is kapott, illetve elkészült az IMDb adatlapja is.

Fotó:

loading...

A szívroham jelei-NŐKNÉL

A 40 év feletti Magyarországon élő emberek többsége szinte úgy fújja a szívroham tüneteit, mint egy versxet. Pedig a nőknél és a férfiaknál más-más tünetek jelentkeznek. Amit nagyon ismerünk az a férfi tüneteggyüttes. A nőknél ez egészen más....

Legutóbbi felmérések szerint ma Magyarországon a nők .. százaléka hal meg szívproblémák miatt, ami jóval meghaladja a férfiak .. százalékos számát. Emiatt fontos tudnunk és megjegyeznünk, hogy mely tünetek jellemzőek a nőkre, hogy minél előbb orvoshoz tudjunk fordulni és esetlegesen megmenteni valakit, akár önmagunkat.

 

8 tipikus jel, ami a hölgyeknél bajt jelez:

 

  • Állkapocs-és hátfájdalom: a férfiakra jellemző mázsás kő a mellkason tünet párja. A nőknél jellemzően inkább a szegycsont, hát, vállak, a nyak, és az állkapocs fájhat.

  • Erős fáradtságérzet: a szívroham előtti napokban, vagy hetekben a nők nagy része rendkívüli módon fáradt, kimerült. A tünetegyüttes inkább influenzaszerű tüneteket produkál, pedig korántsem az. Ilyenkor megterhelőnek tűnik a felkelés, de még a laptop kinyitása is.

  • Erős verítékezés: Szívrohamra ad gyanút, ha az érintett hirtelen, minden ok nélkül elkezd úszni a verítékben, esetleg elsápad.


  • Émelygés, hányás, szédülés: a szívrohamot megelőző pár napban lehetnek gyomorpanaszok is, ezt hányás is kísérheti.

  • Légszomj: A zihálástól a beszédképtelenségig terjedhet ez a tünet. A nők 58 százaléka számolt be ilyen tünetekről.

  • Álmatlanság: A nők közel fele panaszkodott álmatlanságra a szívrohamot megelőző hetekben. Volt aki elalvási nehézségekről mesélt, de volt aki éjszakai felébredést említett.

  • Szorongás: Sokan azt érezték a szívroham előtt, hogy nagy baj/veszély fenyegeti őket. A szakemberek ennek még nem tudják a pontos magyarázatát.
loading...