Orosz művész lenyűgözően élethű babákat készít

Michael Zajkov saját készítésű babái kísértetiesen hasonlítanak egy valódi emberre. A legapróbb részletekig visszamenőleg pontosak.

Hosszú órák kemény munkájának eredményeként készülnek el ezek az emberre hihetetlenül hasonlító szépséges alkotások. Minden egyes hajszáluk, a szeplőik, a szempilláik gondosan a helyükön vannak. Egyesek számára hátborzongatóan hatnak a figurák, véleményem szerint csodaszépek.

 

loading...

Hegedű koncert közben megcsörren egy telefon, a művész reakciója felbecsülhetetlen

Ha színházba vagy moziba megyünk, már-már kötelező lenémítani a mobiltelefonunkat. Ne hagyjuk bekapcsolva az ilyen előadások alatt mobilunkat!

Eléggé kellemetlen szituáció, amikor egy előadás alatt megcsörren a telefonod. A legtöbben ilyenkor elszégyellik magukat.

Így oktatta ki a hegedű művész koncertje alatt megszólaló telefon tulajdonosát. 

Zseniális módon vágott vissza a feledékeny nézőnek, az biztos, hogy soha többé nem követi el azt a hibát, hogy bekapcsolva hagyja a telefont. 

 

Forrás: https://www.youtube.com/

loading...

Élénk hímzések tollaslabdaütőkön

Elképesztő hímzéseket készít egy férfi

A Fokvárosban született és nevelkedett Danielle Clough elképesztő hímzéseket készít. Hagyományos keret helyett inkább kihasználja a tollaslabda ütő adta lehetőségeket, amire lenyűgöző virágos képeket és kisebb állatos portékat hímez.
Clough grafikát is tanult, valamint a fotózás és a zenei világ is érdekli. Mondhatni, hogy ő egy igazi művész. Mégis inkább a hímzés áll legközelebb a szívéhez.

mymodernmet.com

loading...