Ennek a három éves gyereknek kockás a hasa

A gyerekek imádnak szaladgálni és ugrálni, de ez a kisfiú kicsit túlzásba viszi a mozgást. Imád edzeni és ez meg is látszik, 3 évesen már kockás a hasa és dagadnak a bicepszei.

Dash Meager még csak most töltötte a három évet, de máris rendkívüli izomzattal rendelkezik. Dagadnak a bicepszei és kockás a hasa.

Az édesanyja, Ursula, azt mondja, hogy a család nem fitness őrült, a gyerek mégis imád edzeni. Az anyuka nagyon örül, hogy ilyen egészséges a fia.

Körülbelül fél évvel ezelőtt vették észre, hogy a gyereknek kockásodik a hasa. 4 kilométert képes lefutni és trambulinozik egy nap akár 2-3 órát is.

A testmozgás szeretete a kinti tevékenységekből ered. A kisfiú minden nap kint tölti a szabadidejét játékkal, akár esik, akár fúj.

Forrás: http://9gag.com/

loading...

Óriás virágok díszítik Jeruzsálem Vallero terét

Óriás városi virágok

HQ Architects kidolgozott egy szabadtéri, művészeti reagáló designt.

A projektet Jeruzsálemben a Vallero téren helyezték el. A toronymagas virág szobrok mozgásérzékelőkkel rendelkeznek így ha a járókelők elsétálnak alattuk a virágok kinyílnak. Az új design az embereket szolgálja. A nap elől árnyékot nyújt, eső elől pedig menedéket. Az éjszaka közeledtével ahogy az emberek nyugovóra térnek a virágok is leengedik szirmaikat és elhervadnak majd reggel újra virágba borul a tér.

mymodernmet.com

loading...