85 éves nagypapáját öltözteti a fiatal fotográfus

Ez az idős kínai földműves divatikonná alakult a fotókon unokájának köszönhetően. Elegáns, divatos ruhákba öltöztette nagyapját.

A XiaoYeJieXi egyik fotográfusa úgy döntött, hogy képeinek modelljéül a 85 éves nagyapját választja, aki egy kis faluban farmerként él. A képeken teljesen máshogy fest, a fotók nem sokkal a megjelenésük után hatalmas sikert arattak és villámgyorsan elterjedtek az internetezők köreiben.

Íme a nagypapa eredeti öltözetében:

Ezek pedig a XiaoYeJieXi képei:

loading...

A legdögösebb állatorvos

Ti is ehhez az állatorvoshoz vinnétek a kedvenceiteket, ugye csajok?

Ismerjétek meg Evan Antint, a kaliforniai állatorvost, aki villámgyorsan lopja be magát egyre több női szívbe szerte a világon. Miután elkezdett képeket tenni az Instagramjára, egyre többen rajonganak érte és hivatásáért. A People Magazin a "Legszexibb Állatbarát" címmel illette az orvost, aki modellkedéssel is foglalkozik szabadidejében. Az állatokat viszont mindennél jobban szereti, éveket töltött azzal, hogy bejárja a kontinenseket újféle állatokkal megismerkedve, tapasztalatokat szerezve.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

100 év szépségideálja egy videóban

Tekintse meg mi volt az elmúlt évszázadban a jellemző divat és szépségideál egy modellen bemutatva! 1910-től 2010-ig fodrászok és sminkesek megalkotják az elmúlt évtizedekre jellemző kinézetet.

A Watchcut csapata vette a fáradságot és megalkotta ezt a videót, amiben elénk tárol az elmúlt évszázadra jellemző divat és szépségideál évtizedekre bontva. Sminkesek és fodrászok segítségével kreálták újjá egy modellen a múlt trendjeit.

10 féle kinézetet mutatnak be nekünk gyorsított felvételben.

loading...

12 dögös celeb pin-up lányként

Újra tarol a 40-es, 50-es évek szexszimbólumainak stílusa, ismét divat a pin-up!

A pin-up girl, vagy pin-up modell (címlaplány) kifejezés azokra a vonzó modellekre értendő, akiknek a tömeggyártásban megjelenő képeivel szinte mindenütt találkozhatunk, és akik valóságos szexszimbólumokká lettek.

Pin-up kifejezés ugyancsak vonatkozik rajzokra, festményekre, egyéb illusztrációkra, melyek a fent említett fotókat emulálják. A képeket magazinokból, napilapokból, képeslapokról, kromo-litográfiákról, ezer egyéb helyről a lelkes rajongók kivágták, és felrajzszögezték a falra. Kész naptárakat is találni róluk.

loading...

Szokatlan fotózás

Gyönyörű modellek és ráják

Francia fotós Christian Coloumbe nemrég Tahiti-re utazott. A világ legszebb modelljei közül pedig néhányan el is kísérték egy fotózás erejéig.  A forgatás alatt sikerült elkapnia néhány elképesztő pillanatot, melyen gyönyörű modell nők úszását és víz alatti játékát láthatjuk ráják társaságában.

inspirefirst.com

loading...