Megvette az egész boltot

Gyerekeknek adományozza a játékbolt teljes készletét.

Carol Suchman mindennapi sétájára indult szülővárosában, West Village-ben, amikor elhaladt egy eladásra váró üzlet mellett. Gyakran vásárolt játékokat és adományozta őket gyerekeknek, főként az ünnepek idején. Most azonban új ötlete támadt az üzlet láttán, mégpedig az hogy megveszi az egész boltot.

Miután több ezer játékot vásárolt a Hudson Party Store-ból, elkezdte nem és kor szerint osztályozni, majd bezsákolni őket.

 

Az adományt a New York-i Department of Homeless Services alapítvány fogja megkapni. "Még sosem volt rá példa, hogy valaki megvegyen jótékonyság céljából egy egész üzletet. Nagyon hálásak vagyunk ezért a nagylelkű gesztusért és izgatottan várjuk, hogy egy kis vidámságot vigyünk a gyerekek mindennapjaiba." - Nyilatkozta Antonio Rodriguez, az alapítvány vezetője.

Carol reménykedik benne, hogy cselekedete másokat is inspirál, lépésre sarkall majd. "Tegyük szebbé együtt az ünnepeket" - Nyilatkozta a hölgy a riportban.

 

Forrás: http://www.mymodernmet.com/

loading...

Megható történet - Befogadták az elvadult macskákat

Megszelídítették és segítettek új életet kezdeni a cicacsaládnak.

A családom rátalált egy anyamacskára és két kicsinyére a hátsó kertünkben. Nagyon soványak voltak és gyengék. Apukám kirakott nekik egy ketreces csapdát amivel sikerült őket elfogni.

 

 

Biztos voltam benne, hogy fokozatosan sikerül emberekhez szoktatni őket és így is lett. A cicusok apránként megszerettek minket és elfogadták a segítségünket.

 

Mostanra egészségesek és boldog tagjai a családunknak.

 

A Sapphire és Scooter neveket kapták, nagyon játékos és mókás fickók a kicsik.

 

forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Ruhákat kapott az utca a gyerekektől

Elolvadsz ha meglátod miért kötöttek ezek a gyerekek sálakat a villanyoszlopokra.

Ha megkérdezel egy gyereket, hogy melyik a kedvenc napja az évből, akkor valószínűleg az lesz a válasza, hogy a születésnapja. Mi más lenne, hiszen ajándékokat és tortát kapnak ezen a különleges napon. Egy kanadai anyuka azonban azt szerette volna, ha a kislánya azt tapasztalja meg milyen adni, nem pedig kapni.

 

Ez a kis csapat régi ruhákkal felszerelkezve indult neki az utcáknak és felöltöztették az oszlopokat, korlátokat. A használt ruhákat a hajléktalan emberek számára hagyták kint.

 

Cédulákkal látták el a ruhadarabokat, hogy tudják ingyen elvihető. "Nem vagyok elveszve, gazdát keresek. Ha fázol kérlek vegyél el, melegen tartalak!"

via

loading...