Az anyai szeretet ereje

Ez a majom megmentette a kiskutyát a rátámadó kóbor ebektől és azóta sajátjaként neveli, vigyáz rá. A kutyus és újdonsült anyukája elválaszthatatlanok.

India utcáin nem ritka a kóbor kutya és a majmok jelenléte sem. Történetünk főhőse ez a majom, aki elkergette a kutyákat, akik rátámadtak egy védtelen kölyökkutyusra.

Azóta vigyáz rá, még az ételből is a kicsinek ad először.

Mindenhová magával cipeli, mint a saját kicsinyét, hogy megóvja minden veszedelemtől.

A helyieket annyira megragadta az állati szeretet szépsége, hogy sokan étellel jutalmazzák őket és hírességnek számítanak.

loading...

A súlyosan megégett kislány minden vágya egy tökéletes karácsony

Küld el jókívánságod Safyre-nak

A 8 éves Safyre Terry elképzelhetetlen akadályokkal szembesült az elmúlt pár évben. Két évvel ezelőtt Safyre apukája és három fiatalabb testvére elhunyt egy tragikus tűzesetben. A fiatal kislányt élve találták meg apja mellett, aki testével próbálta védeni gyermekét a lángok elől.
Sajnos így is súlyos égési sérüléseket szenvedett. Testének 75% megégett, elvesztette jobb kezét, valamint 3 hónappal a baleset után bal lábát is amputálták. A kizárólagos felügyeleti jogot nagynénje kapta. Állítása szerint már közel 50 műtéten van túl Safyre.
Nagynénje vásárolt egy fát amire üdvözlőkártyákat lehet akasztani aminek a nehéz sorsú kislány nagyon megörült. Jelentette ki, hogy alig várja, hogy tele legyen a fa kártyákkal. Dodler tudta, hogy nem lesz egyszerű mivel a kislánynak alig vannak rokonai ezért facebook-hoz fordult segítségért.
Mindenki aki szeretne egy jókívánságot küldeni Safyre-nak küldje el erre a címre:
PO Box 6126
Schenectady, NY 12306, USA

mymodernmet.com

loading...

A leghűségesebb társ aki az élete árán is véd

20+ megható kép a katonai kutyák életéről, akik bizonyítottan a legönzetlenebb és legkedvesebb segítői a külföldön harcoló katonáknak.

Ősidők óta a kutya az ember legjobb barátja és hűséges társa aki védi és segíti a bajban. Ezek a kutyák harcra vannak kiképezve, képesek kiszagolni az aknákat, gyorsak és erősek. Az alábbi képek bizonyítják azt is, hogy a szívük bárkiénél nagyobb. Rengetegszer életük árán mentik meg gazdáikat a csatatéren. Hatalmas segítséget nyújtanak az embereknek, ezért legyünk nekik is hálásak!

loading...

A tacskó 10 km-t sétált a szerelméhez

Ez a megható történet is azt bizonyítja, hogy az állatok szíve hatalmas. Ez a tacskó 10 km-t gyalogolt, hogy ismét szíve választottjával lehessen.

A nápolyi Scafatiból Casolába vette útját az olasz tacskó, itt lakik az a másik kutyus akivel határtalanul szeretik egymást. A körülbelül 10 km-es utat segítség nélkül tette meg apró lábaival. Toto, a tacskófiú és Lily, a tacskólány egy nyaraláson ismerkedett meg ahová gazdáik vittél el őket. Szerelem volt első látásra, a kutyusok elválaszthatatlanok lettek.

Amikor hazatértek a nyaralásról Toto nagyon szomorú volt, látszott rajta hogy valami bántja - nyilatkozta gazdája. Egy napon fogta magát és megszökött otthonról, hogy felkeresse rég nem látott szerelmét. A gazdája kétségbeesve kereste Totot amikor Lily gazdája telefonon szólt, hogy náluk van a kutya. Korábban járt már ott és sikerült visszatalálnia párjához.

loading...

Helyes gyereknevelés

Ezek a képek bizonyítják a szülői igyekezet és szeretet eredményét.

A fiam egy napon elém állt azzal, hogy el szeretné költeni az összegyűjtött zsebpénzét, ami 120 dollár volt. Megkérdeztem mit szeretne a pénzből, a válasza az volt, hogy a hajléktalanoknak ebédet. Bevásároltunk és egyesével becsomagolt kis menüket készített nekik, amiket később közösen el is juttattunk hozzájuk.

 

Ez a 9 éves fiú aprócska állatmenhelyet készített a garázsban.

 

Ezt a 8 éves kisfiút 2 évig csúfolták a hosszú haja miatt, amit azért növesztett, hogy beteg gyerekeknek adományozza. Sok betegség hajhullással jár, az adományozott hajból parókákat készítenek a betegeknek.

 

 

Ez a csöppség jószívűen segíteni szeretne, csak azt nem tudja, hogy egy szobornak.

 

A kislány eladta a játékait és a pénzt egy alapítványnak ajándékozta.

 

Ez a leányzó házikókat épít a hajléktalanoknak és ételt termeszt nekik a kertjében.

 

A cicánk beteg volt, ezért a lányom mesét olvas neki.

 

Csapatmunka - az igazi testvéri szeretet

 

A kislányom minden reggel csomagol nekem ebédet a munkába, még csak nem is kértem tőle.

 

A lányom eladományozta a haját egy alapítványnak, beteg gyerekek részére készül paróka belőle.

 

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Anyai szeretet

Leborotválta haját és 8 éves beteg lányának adta.

A lupusz gyulladásos betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. Érintheti az ízületeket, a bőrt, a veséket, a vérsejteket, a tüdőt és a szívet. A lupusz tünetei és jelei egyénenként eltérőek lehetnek attól függően, hogy melyik szervet vagy szövetet támadta meg a betegség. Ennek a betegségnek következményeképp kezdett el hullani Lauren haja, akit az édesanya gondoz betegsége alatt.

Sokszor nem a gyógyszerek és kezelések vannak a legjobb hatással egy beteg emberre, hanem a szeretet és a törődés. Jo az anyuka leborotválta a haját, hogy parókát készíthessenek belőle beteg kislányának, aki csaknem az összes haját elvesztette a hajhullástól. 

Laurent mindig csúfolták és bántották az iskolában a haja miatt, több parókát is próbált már de egyik sem bizonyult megfelelőnek számára. Édesanyja öntött belé bátorságot és önbizalmat, 3 évig növesztette haját a gyermek számára. "A korábbi parókáim mind műanyagnak tűntek, de ez olyan mintha csak az én fejemből nőne ki!" - Nyilatkozta boldogan a kislány. Lauren egy támogató csoportfoglalkozást kezdeményezett a hozzá hasonló betegséggel küzdő gyerekek számára.

 

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...