Hogyan dekoráld a lakásodat karácsonyi égősorral, nem csak az ünnepekre

Egyszerű és kreatív lakásdekorációk ledek és fénysorok segítségével. Tedd te is szebbé a lakásod gyorsan és egyszerűen!

Hajtogasd mintába, kombináld más díszítő elemekkel égősorod, hogy hangulatosabb legyen az otthonod.

Forrás: http://www.topdreamer.com/

loading...

Új brutális trend - bőr alatti LED

Az implantátumok egyre divatosabbak.

A Northstar V1 egy érmenagyságú szilikonbevonatú implantátum. Mivel az elhelyezése bőr alatti orvosi beavatkozást igényel ez testmódosításnak számít, akárcsak a tetoválás, habár ebben az esetben bonyolultabb a művelet.

Vannak olyan bátor emberek, akik maguknak készítik el a beavatkozást. Felvágják a bőrt egy vékony sávban és betolják alá a chipet.

A találmány eredeti funkciója az lett volna, hogy vizsgálja a test biológiai tevékenységét, például a vérnyomást. Azonban mint minden látványos és újszerű dologból, ebből is divatot csináltak.

Forrás:http://www.viralnova.com/

loading...

Egyszerű és mutatós fénylő üvegek

Így készíts otthon hangulatos világító üvegeket egy régi borosüvegből

Egy hagyományos karácsonyi led égősor segítségével elkészíthetjük ezt a hangulatos dísztárgyat. Kidobásra váró borosüvegeid átalakításával vidámságot és életet vihetsz a szobád sötét sarkaiba. A trükk az, hogy egy fúróval kilyukasztod az üveget a talpához közel és ezen keresztül bevezeted az égősort.

Egy rövid, 55 égővel rendelkező fénysor is elég ahhoz, hogy ragyogóvá varázsolja az üvegedet. A ledes égősorok nem forrósítják fel az üveget és ha elemeset használsz lehetővé válik, hogy bárhol elhelyezd a lakásban.

 

 

 

Forrás: http://www.ehow.com/

loading...