Aranyos japán lány, akinek jobb ha nem látod a testét

Japán modell, akinek kivételesen aranyos az arca, de meg fogsz lepődni ha meglátod a testét!

Reika Saki a legfiatalabb szurkoló tagja a Japán első számú birkózócsapatának. A lány mindössze 150 centi magas, mégis alacsony termete ellenére egyáltalán nem törékeny alkat. Kemény munka és sok évnyi edzés eredményeként olyan a teste, amit rengeteg férfi is megirigyelne.

loading...

Apukák, akiket a lányaik tettek széppé

Lányos apukák, akik gyermekeik kedvében akartak járni

Az apukák mindig, minden körülmény között próbálnak férfiak maradni. De vannak olyan helyzetek, amikor bizony lányaiknak nem tudnak ellent mondani. Kénytelenek sminkben, copfban és elképesztő, csemetéik által megálmodott külsőben szelfizni.
A következő képeken olyan lányos apukákat mutatunk be akiket gyermekeik varázsoltak "széppé". 
Nektek, hogy tetszenek?

boredpanda.com

loading...

Ledobták a buszról a tinédzsert, mert túl sok sminket viselt

6 kilométert kellett gyalogolnia a 15 éves muszlim lánynak a semmi közepén, mert nem engedték a busszal utazni.

Zahra Sadiq, 15 éves fiatal angol lány hazafelé tartott a nemzetközi express busszal, amikor az ellenőr megalázóan vitázott vele, majd leszállította a buszról.

Egy filmet nézett meg barátaival és közösen utaztak, amikor a jegyellenőr kijelentette, hogy "Többnek nézel ki mint 15, ezért érvénytelen a jegyed!". 

Ezután több mint 6 kilométert kellett gyalogolnia, hogy beérjen a városba. "Nagyon rémült voltam, mert nem tudtam hol vagyok." - nyilatkozta a lány.

"Az ellenőr csak annyit mondott, hogy túl sok rajtam a smink ahhoz, hogy 15 éves legyek, ezért leszállított. Nem hallgatta meg mit mondok, csak kiabált rám és megbüntetett egy 15000 forintos csekkel. Mindenki engem bámult, szörnyen megalázó volt."

Zahra szülei próbálták elérni telefonon a busztársaságot, hogy magyarázatot követeljenek, de senki sem volt hajlandó beszélni velük az ügyben. Azt mondták, hogy lennie kellett volna nála útlevélnek vagy másolatnak a születési anyakönyvi kivonatáról, ami hivatalosan bizonyítja a korát. "Ez nevetséges, hiszen csak belföldön utazott buszon, nem repülővel, hogy útlevél kelljen rá." - mondják a lány szülei.

Zahra azóta nagyon rosszul érzi magát, mintha egy bűnöző lenne. Úgy megrázta az élmény, hogy nem mer buszra szállni többet. 

A busztársaság elmondása szerint ki fogják vizsgálni az esetet.

Forrás: http://www.mirror.co.uk/

loading...