Akvárium a konyhapultban

Robert Kolenik német designer alkotása ez a lélegzetelállító konyhapult, melynek alapját egy gigantikus akvárium képezi ledekkel megvilágítva.

Az 'Ocean Kauken' elnevezésre hallgató konyhapult design egy óriási L alakot formál. Belsejében tükrök vannak elhelyezve, hogy az akvárium méretei nagyobbnak tűnjenek.  A tervezet luxuskategóriás bútornak számít, amit a megrendelő igényei szerint egyedileg lehet alakítani.

loading...

Moha fal a legújabb trend a lakásban

A lakberendezésben egyre közkedveltebb mohafal beviszi a természetet az otthonodba, frissebbé téve a helyiség kisugárzását.

Olcsó és kreatív megoldás a falunk, lakásunk dekorálása a mohával borított fal, vagy moha alkotta képek kihelyezése. Életet visz a csupasz térbe és feldobja a környezetet. Bátran használhatjuk a nappaliban, konyhában, fürdőben egyaránt.

loading...

Aranyos ágyak pici gyerekszobákba

Helytakarékos megoldások, imádnivaló designnal. Ha vannak gyerekeid akkor ezt látnod kell!

Állatos, hercegnős, színes. Minden amit a gyerekek imádnak. Egyszerű ötletek a boldogabb hétköznapokért.

loading...

25 előszoba design gyerekes családoknak

Pár aprósággal is feldobhatod és vidámabbá teheted a hallt.

Nehéz rendet tartani ha az embernek 3 vagy több gyereke van. Széthagyott cipőcskék és kabátok mindenhol. Van pár apróság amivel rendszerezhetjük a káoszt és segíthetünk abban, hogy átláthatóbb legyen az előszoba. Az alábbi képeken adunk pár tippet egyedi megoldásokra, például névvel ellátott akasztókra és személyre szabott kis fülkékre, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjaid.

Forrás:http://www.designswan.com/

loading...