Zseniális ágy kutyás gazdák számára

Egy apró rekesz négylábú kedvencünknek

Te is jártál már úgy, hogy szeretnéd kedvenceddel megosztani az ágyad de félsz attól, hogy esetleg rá fekszel vagy megnyomod alvás közben? Nincs több félelem a forradalmian új ágynak köszönhetően.
Az ágy oldalában a matracnál van egy külön kialakított kis rekesz ahol szőrös kis barátaink kényelmesen elférhetnek így nem pont mellettünk de mégis egy ágyban aludhatunk velük. 
A zseniális ötlet hamar a kutyás gazdik kedvencévé vált. 

boredpanda.com 

loading...

Vicces állatok üldözik a lézert

Kacsák, halak, kutyák, de még a lovak is el akarják kapni a titokzatosan mozgó fényes pontot.

Fel-alá rohangálnak az alábbi videóban szereplő állatok a lézer pointer láttán. Nem tudják mire vélni a jelenséget ezért minden áron meg akarják kaparintani. Hiába a rengeteg igyekezet, a lézer mindig megszökik.

loading...

Kutyák arckifejezése jutalomfalat láttán

Egy fotós sorozata az éhes kutyusokról

Egy németországi fotós rögzítette azokat a pillanatokat amikor négylábú kedvenceink éppen elkapják a finomabbnál finomabb falatokat. Célja, hogy megörökítse a kutyák arckifejezését amin jól látható az izgalom, szomorúság vagy a zavar.
Mindig keresi az aranyos és vicces pillanatokat. Miután sikerült elsajátítani a technikát mára már rengeteg felkérése van.

boredpanda.com

loading...

A kutyák alattomosabbak, mint azt gondolnánk

Ebben a vicces videóban rajtakapták őket gazdáik a turpisságon, szégyellik is magukat miatta.

A kutyák semmit sem szeretnek jobban a gazdáiknál. Na jó, talán még, mégpedig az ételt. Ezek a kutyák próbálják elterelni magukról a gyanút, de nem sok sikerrel.

loading...

Megmentették a vak kutyát

Elhagyott vak pitbullt találtak a parkban aki beteg volt és nemrégiben szült. Az állatmentők hazavitték, gondozták és most egészséges. Nézd meg milyen boldog az új életével, habár egy menhelyen várja a szerető családját aki befogadja.

Kegyetlen dolog magára hagyni egy kutyát, főleg ha az állat vak. Sajnos ez történt Polyval, a pitbullal, akit Santa Barbarában találtak meg egy parkban.

A vizsgálatok kimutatták, hogy egy bőrbetegségben szenved és hogy pár órával korábban adott életet kiskutyáknak. A kölyköket sajnálatos módon nem találták meg.

Poly eleinte nagyon félénk volt és esetlen, azonban a gondozóknak köszönhetően lassan megbarátkozott az emberekkel.

Mostanra Poly egészséges és boldog, egy menhelyen várja hogy szerető gazdára leljen.

Forrás: http://www.boredpanda.com

loading...

A legaranyosabb kis asszisztens

Most már tényleg mondhatjuk, hogy valóban a kutyák az ember legjobb barátai

Oroszországban egy autószerelő műhelyben egy embernek van a legjobb kis segítője. Házi kedvencének egy tacskónak saját kis munkaruhát készíttetett  amibe szerszámokat is lehet pakolni. Pontosan nem tudjuk, hogy melyik műhelyről van szó de a történet már az egész Orosz internetet bejárta. Sokan aggodalmaskodnak, hogy nem tesz jót a kis tacskó gerincének a cipekedés de biztosíthatunk mindenkit, hogy csak könnyű eszközökkel van szerelve és csak akkor dolgozik amikor ő szeretne. Szerintünk nagyon bájos.

boredpanda.com

loading...