Az életedbe kerülhet, ha nem takarítod le a havat az autódról!

Ezért takarítsd le mindig a havat az autódról! Összefagy és balesetet okozhat, akárcsak eben a videóban.

A nagy hidegekben érdemes mindig tisztán tartani az autót a hótól, már csak azért is, mert hatalmas galibát okozhatunk vele. Ebben a videóban a jéggé fagyott hólap lerepül az autóról és mögötte lévő kocsi szélvédőjét szétzúzza.

Ezért fontos, hogy indulás előtt mindig seperjük le a havat a járműről! Ez a férfi majdnem életét vesztette a gondatlan vezető miatt.

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Kivetített jelzések

A biciklis közlekedés jövője.

Elnur Babayev azerbajdzsáni designer legújabb tervezésének eredménye a biciklis közlekedés segítését szolgálná. A biciklis mozdulataira alapozva működne a bicikli hátsó részére rögzített kivetítő, ami különféle jeleket és ábrákat vetítene a biciklista hátára. Az eszköz okostelefonokhoz is csatlakoztatható lenne, amivel a jeleket módosítani tudnánk.

 

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Ezeken a helyeken lesznek szupertraffipaxok

Hamarosan élesben fut az új rendszer.

A rendőrségnek továbbított fotókat készítenek majd a listán szereplő helyeken található szupertraffipaxok. Ellenőrzik többek között a mobiltelefon és biztonsági öv használatát, záróvonal-átlépését is. A rendőrség bejelenti a közeljövőben a működésbe lépésük időpontját. Figyeljünk oda a mobil trafikra is!

 

 

loading...