A megmentett mókus egy karácsonyfán él

Egy család fogadta be az elütött mókust

Körülbelül egy hónappal ezelőtt a család felesége talált egy mókust az út szélén. Rángatózott nem volt jó állapotban és valószínűleg egy autó üthette el. Pár nap eltelte után se volt hajlandó enni, inni és járni sem. Hosszas próbálkozás után egy fecskendő segítségével volt csak hajlandó inni. 
Sokszor tartja fejét oldalra billentve. Valószínűleg ez is a baleset egyik következménye. 
A kis mókus rendbe jött de fejsérülése miatt nem maradna életben a vadonban. Most jelenleg a család karácsonyfáján vendégeskedik az aprócska állat. 

boredpanda.com

loading...

Különleges karácsonyfa ruhák

Ha szereted a divatot és valami különleges fára vágysz, akkor van néhány tippünk számodra!

Fenyőfaágak, díszek és próbababák kombinációjának eredményei az alábbi alkotások. A divat szerelmeseinek biztos tetszik majd. Készítsd el te is saját összeállításod a képek alapján!

loading...

3D karácsonyfa mézeskalácsból egyszerűen

Egyedi díszítésű dekoratív sütemények az ünnepekre.

 

A családod és barátaid le lesznek nyűgözve ettől a térbeli karácsonyfától. Elkészítéséhez nincs másra szükség, mint zöld ételfestékkel megszínezett cukormázra és gumicukor figurákra a fadíszekhez. A cukormáz segítségével összeragaszthatod az elemeket, az alábbi képeken megmutatjuk lépésről lépésre a folyamatot.

 

A mézeskalács házikó sem maradhat ki listánkról, mézzel könnyedén rögzítheted a házikó falait. Egy tipp: a hófödte tető díszítéséhez használj porcukrot!

Van még számodra néhány ötletünk amivel feldobhatod az ünnepi asztalt. Készíthetsz hóembereket, hópihéket, rénszarvasokat és egyéb aranyos ábrákat színezett cukormáz segítségével.

 

Forrás: http://thewhoot.com.au/

loading...