A legbotrányosabb karácsonyi videó

Az apuka rózsaszín ruhában, nyuszifülekkel és pamaccsal a hátsóján ugrándozik a hóban körbe. Vajon miért gondolta, hogy a nyuszi jelmez karácsonyra való? Nézd meg a videót és megtudod!

Svédországból terjedt el világszerte ez a videó, amin egy férfi nyuszinak öltözve ugrabugrál a kutyájával. Rózsaszín szoknyát, nyuszifület, pamacsot visel és láthatóan élvezi amit csinál. 

A videó egy vicces családi üdvözlőnek indult az ünnepekre, azonban publikálták és a nyilvánosság imádta. Emiatt terjedt el az interneten.

 

 

loading...

Valósághű rajz karácsonyfadíszről

Nataly Pavlova rajzát aligha lehet megkülönböztetni egy igazi karácsonyi dísztől. Nézd meg hogyan dolgozik lépésről lépésre!

A hiperrealizmus a valóság apró részleteit is hűen vagy akár felnagyítva ábrázoló képzőművészeti irányzat. Az elnevezés arra utal, hogy ennyire részletesen a valóságban talán nem is lehet látni az ábrázolt tárgyat. Ebben a képzőművészeti stílusban alkotja meg Nataly Pavlova karácsonyfa díszeit. A rajz elkészülése 4 órát és 40 percet vett igénybe.

loading...

A legimádnivalóbb

A legédesebb fotósorozat

Alan Lawrence úgy döntött, hogy a híres manó a polcon karácsonyi hagyományt egy magasabb szintre emeli. 

4 hónapos kisfiát Rockwellt használta és tette a történet főszereplőjének. A huncut kis kalandokat az apa dokumentálta és blogjára töltötte fel. Lawrence felesége is segített és ő készítette az aprócska manójelmezt. Elmondhatjuk, hogy a legaranyosabb manócska akit csak láttunk eddig.
Néhány fotón úgy tűnhet mintha a csöppség veszélyes helyzetekben lenne de nem kell aggódni mert az apa profi a képszerkesztésben.
Lawrence tervezi, hogy további képeket fog készíteni karácsonyig.


boredpanda.com

loading...

14 cica, aki segít a karácsonyfa díszítésben

Cicák, akik imádják tönkretenni a karácsonyfákat

A macskák imádnak támadni minden olyan dolgot ami villog vagy fényes. Így a karácsonyfa is tökéletes célpont. Vicces, hogy a macskák az egyike azoknak a kevés lényeknek a földön, akik rendszerint imádják tönkretenni a karácsonyt. Felmásznak rá, felborítják, leszedik a díszeket, te pedig csak nézed és bosszankodsz. Ugye milyen idegesítő? 

boredpanda.com

loading...

Hogyan dekoráld a lakásodat karácsonyi égősorral, nem csak az ünnepekre

Egyszerű és kreatív lakásdekorációk ledek és fénysorok segítségével. Tedd te is szebbé a lakásod gyorsan és egyszerűen!

Hajtogasd mintába, kombináld más díszítő elemekkel égősorod, hogy hangulatosabb legyen az otthonod.

Forrás: http://www.topdreamer.com/

loading...

WC gurigából karácsonyi dísz

Kézzel készített apró sapkák

Ezzel az egyszerűen elkészíthető dísszel feldobhatod otthonod de akár karácsonyfád díszítésére is alkalmas.
Semmi másra nincs szükséged, csak wc gurigára, fonalra és ollóra. A gurigát körülbelül 4 egyforma darabra vágod ezután pedig a fonalból egyforma hosszúságú szálakat vágsz. Jöhet a csomózás.
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, sőt inkább még szórakoztató is. A barátaid körében is garantált a siker az aprócska cuki sapkákkal.

 

loading...