Aranyos japán lány, akinek jobb ha nem látod a testét

Japán modell, akinek kivételesen aranyos az arca, de meg fogsz lepődni ha meglátod a testét!

Reika Saki a legfiatalabb szurkoló tagja a Japán első számú birkózócsapatának. A lány mindössze 150 centi magas, mégis alacsony termete ellenére egyáltalán nem törékeny alkat. Kemény munka és sok évnyi edzés eredményeként olyan a teste, amit rengeteg férfi is megirigyelne.

loading...

Élet Japánban egy külföldi szemein keresztül

Franciaországból költöztem Japánba, de annyira magával ragadott a kultúra és az ország szépsége, hogy itt akarok meghalni!

A Japán nép kultúrája mélyre gyökerezik, a helyi emberek tisztelik a hagyományokat. Tradicionális eseményeket és fesztiválokat fotóztam, a kor szelleme átjárja az ilyen ünnepségeket.

loading...

Japán legújabb cipődivatja

Lábra hajtogatható Furoshiki lábbeli

A boltban vásárolt cipők ritkán tökéletesek és a testre szabott darabok iszonyatosan drágák. Az Olasz cipész Vibram, aki korábban katonai lábbeliket készített előállt egy megoldással erre a problémára.
Furoshiki Shoes.
Furoshiki technikát ajándékok szállítására használták védőcsomagolásként. Ezt a technikát most átültették a hétköznapi használatra, amit eddig nem lehetett látni.
Létrejött a furoshiki lábbeli, a lábra hajtogatható, tökéletesen illeszkedő cipő. Az új ötlet nagyon érdekes, a dizájn egyáltalán nem tartalmaz cipőfűzőt. Helyette tépőzáras tapasszal rögzíthetjük a részeket.
Az egész gyakorlatilag bebugyolálja a lábat, függetlenül attól, hogy az mekkora és milyen formájú. A cipő megvásárolható a Vibram japán webshopjában.
Egyelőre azonban csak a japán oldalon látható, nincs hír arról, hogy Európában mikor jelenik meg.

boredpanda.com

loading...

Új őrület Japánból

"Rizsgolyó babák" - amikor a gyereked arcából háromszöget formálsz a kezeddel. Az imádnivaló trend világszerte belopja magát az emberek szívébe.

A rizsgolyó kedvelt étel az ázsiai kultúrákban. Algalappal szolgálják fel és háromszögletűre formálják. Ezt imitálja a gyerekek finoman összenyomott arca is. Lassan elterjed világszerte és az emberek már nem csak babákon, hanem magukon és állatokon is elvégzik ezt a vicces mozdulatot.

Íme az eredmény:

Forrás: http://9gag.com/

loading...

Őrült dolgok csak Japánban

Az egész világon csak Japánban fogsz ilyen extrém dolgokat találni.

Termékenységi fesztivál, ahol hatalmas rózsaszín péniszeket hordoznak körbe.

 

Párna magányos férfiaknak és nőknek.

 

Egy sziget nyuszikkal benépesítve.

 

Őrült próbababák.

 

Szuper esernyő.

 

Fejtartó a villámoson fáradt embereknek.

 

Szarvasok a városban.

 

Random kutyafürdető helyek.

 

Kocka alakú dinnye.

 

Szexi KFC csirkenuggets.

 

Szuperhősök akik segítenek rajtad, persze csak ha fizetsz érte.

 

Tisztító csigakúra.

 

Forrás:http://www.boredpanda.com/

loading...

Japán leglustább sztárja - Cukifaktor

Ez a 17 éves cica Japán leglustább internetes sztárja

Szép és hosszú 17 évet élt meg Ura, a fehér Skót Lógófülű cica Japánban. Habár még nem vesztette el életkedvét - az internetes sztár most ért el 24000-es számú rajongóbázist a Twitteren és a blogján. Aranyos ruhákba öltözik, mint például a nyuszifüles sapka.

Ura veseelégtelenségben szenved, szóval a legtöbb képe megnyugtató, akárcsak a cica maga. A gazdája lazának, lassúnak és nemtörődömnek jellemezte.

via

loading...