Síelés az Alpokban

Szerettem volna megosztani az Alpokban töltött utazásom élményeit, az általam látott páratlan tájak szépségét minél több emberrel, mert ezt a látványt senkinek sem szabad kihagyni!

Varázslatos fagyott világ, mintha csak egy mesében járnánk. A nap magasan ragyogott az égen, meg kellett örökítenem ezt a hihetetlen látványt.

loading...

Darth Vaderré alakul a szobor a havazásban

Ez a lengyelországi szobor úgy néz ki a hóesés után, mintha magát Darth Vadert ábrázolná.

Amikor Jakub Wejher 1643-ban elfoglalta Wejherowo városát, biztosan nem gondolta, hogy egy napon sith nagyúr válik belőle. A város terén állított szobrát befedő hó leleplezte valódi identitását, ő nem más mint Darth Vader, a Csillagok Háborúja című film fő gonosza.

loading...

Bizarr képek az óriási hóviharról, ami a keleti parton tombolt végig

Évtizedek óta nem láttak ilyen mennyiségű havat New York utcáin. A hihetetlen hóáradat őrült hatást gyakorolt az emberekre, íme néhány kép amin elcsodálkoztunk.

Az állatkertben megbolondultak az állatok és eszeveszett játékba kezdtek.

Az utcák tele voltak síelő emberekkel.

A hó kihozta a lakosokból a kreativitást.

A közlekedés teljesen leállt.

A házakat eltorlaszolta a leesett takaró.

Így járt az, aki kint felejtette az autóját.

Az utcákon szarvasok szaladgáltak.

Úszóverseny a hóban.

Vannak akik ebből is kihozták a legjobbat, mégpedig egy bulival.

24 óra leforgása alatt leesett hómennyiség.

Ezt mi sem tudjuk mire vélni.

loading...

Az életedbe kerülhet, ha nem takarítod le a havat az autódról!

Ezért takarítsd le mindig a havat az autódról! Összefagy és balesetet okozhat, akárcsak eben a videóban.

A nagy hidegekben érdemes mindig tisztán tartani az autót a hótól, már csak azért is, mert hatalmas galibát okozhatunk vele. Ebben a videóban a jéggé fagyott hólap lerepül az autóról és mögötte lévő kocsi szélvédőjét szétzúzza.

Ezért fontos, hogy indulás előtt mindig seperjük le a havat a járműről! Ez a férfi majdnem életét vesztette a gondatlan vezető miatt.

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Husky kölykök most látnak életükben először havat

Imádnivaló a reakciója ezeknek a Szibériai Husky kiskutyáknak, akik most először tapasztalják meg, milyen jó a hóban játszani.

Az új év hóval indul, ennek örömére itt van ez a szuper aranyos videó, amiben Husky kutyusok ugrándoznak és kergetőznek a hóban. Ezeknek a kutyáknak a vérükben van a hideg és a hó szeretete, nem csoda hát, hogy így lázba jönnek az első hó látványától. Induljon ilyen vidáman mindenkinek az új év!

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Amikor még tényleg havazott - 1987 képek

Pár tíz évvel ezelőtt még akár 120cm-es hó is állt az utakon, mégsem volt világvége. Az emberek munkába jártak, a gyerekek pedig örültek a hószünetnek. A klímaváltozás miatt manapság már Magyarországon nincsenek tartós havazások, sajnos már 10 cm hónak is örülnünk kel..


loading...