Az életedbe kerülhet, ha nem takarítod le a havat az autódról!

Ezért takarítsd le mindig a havat az autódról! Összefagy és balesetet okozhat, akárcsak eben a videóban.

A nagy hidegekben érdemes mindig tisztán tartani az autót a hótól, már csak azért is, mert hatalmas galibát okozhatunk vele. Ebben a videóban a jéggé fagyott hólap lerepül az autóról és mögötte lévő kocsi szélvédőjét szétzúzza.

Ezért fontos, hogy indulás előtt mindig seperjük le a havat a járműről! Ez a férfi majdnem életét vesztette a gondatlan vezető miatt.

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

A fagyhaláltól megmentett kölyökcica

Lazarus új élete

Hálaadás napján bukkant a Bingham család az élettelen kölyökcicára akit szinte teljesen eltemetett a frissen hullott hó. A teste már kihűlt és merev volt. Ennek ellenére a család mégis megpróbálta megmenteni az árva cicát.
Bevitték a lakásba és próbálták felmelegíteni a kis csöppséget. Pár perc elteltével hirtelen megrezdült és újra elkezdett dobogni a szíve.

A család mérhetetlen szeretete és a kandalló melege megmentette az elhagyott cicát akit be is fogadtak és  Lazarus-nak neveztek el.

boredpanda.com

loading...

Amikor még tényleg havazott - 1987 képek

Pár tíz évvel ezelőtt még akár 120cm-es hó is állt az utakon, mégsem volt világvége. Az emberek munkába jártak, a gyerekek pedig örültek a hószünetnek. A klímaváltozás miatt manapság már Magyarországon nincsenek tartós havazások, sajnos már 10 cm hónak is örülnünk kel..


loading...