Nem tudta eladni a házát, ezért brilliáns ötlettel rukkolt elő

Hullámvasutat épített lakásába aminek segítségével körbekalauzolja az embereket eladásra váró házában.

Eladni egy házat mindig nagy kihívás. Ez a német férfi is szeretett volna megválni a háztól, de nem igazán jöttek érdeklődők a hirdetésére. Emiatt találta ki ezt az egyedi módszert a vevők csalogatására. Egy kisebb hullámvasutat épített a lakásba, ami körbekalauzolja a szobákon át az érdeklődőket.

Hamarosan fel is figyeltek az extrém házbemutatóra, egyre több embert vonz maga köré a látványosság.

Forrás: http://boredomtherapy.com/

loading...

18 lenyűgözően kreatív alkotás mézeskalácsból

Közeledik a Karácsony és vele együtt a mézeskalács sütésének ideje. Ha valami különlegesre vágysz akkor meríts ötletet az alábbi képekből!

Az ünnepek elengedhetetlen kelléke a mézeskalács. Szegfűszeg illata járja be a lakást tőle, ami hangulatos és kellemes. Ezek az emberek a mézeskalács mesterei, nem elégszenek meg egyszerű figurákkal.,

Forrás: http://thechive.com/

loading...

Ha azt hitted nem lehet konténerben élni, akkor itt a bizonyíték, hogy tévedtél!

Néhány négyzetméreten is lehet kellemes környezetben élni, pedig "csak egy" konténerből készített lakásról van szó. Az ingatlan tulajdonosa,ha lehet így nevezni, sok munkaóráját áldozta fel, hogy ez a ház elkészüljön.

A képeket megnézve ellehet gondolkodni, hogy ekkora térből hogyan sikerült egy ilyen csoda házat elkészíteni. A konténer mozgathatósága miatt, akár át is szállítható ha megunjuk a környéket.

loading...

Miniépítészet

Gyönyörű kis ház a normandiai vidéken.

A belső tér gyönyörűen be van borítva fával, ami melegséget sugároz a helyiségbe. Egyetlen hátránya van, időnként lenolajjal le kell mosni a felületet. Szép nagy ablakokat látunk a falakon, amelyek rengeteg fényt engednek be a szobába. A tér szabadabb hatást kelt ezáltal.

 

A lépcső egy kicsit meredek, ez az idősebb embereknek problémát jelenthet.

 

A konyha teljesen felszerelt, a kályha elhelyezkedése központos, így az összes helyiség el van látva meleggel.

 

Forrás: http://www.humanosphere.info/

loading...

Eladta a házát a 96 éves néni. Az új tulajdonosnak leesett az álla attól, amit bent talált.

Egy 96 éves torontói hölgy volt ennek a szép háznak a tulajdonosa, már több mint 70 éve. Az utóbbi pár évben már fontolgatta az eladást, mivel már nem marad sok életéből ezért úgy döntött tejesen felújítja. Az 50-60 as évek stílusában rendezte be a teljes házat.

A ház belseje teljesen átgondolt, belsőépítészeket meghazudtoló profisággal készült. A nyugodtság jellemzi, ha a képeket megnézed biztosan neked is tetszeni fog.


Via: azutcahangja.blogspot.hu


loading...

A felesége a válás után vitte a házat, épített magának egyet mindössze 600.000 Ft-ból

Lamar Alexander válása után hajléktalanná vált, az asszony vitt mindent. Nem volt más választása mint a megmarad pénzéből építeni magának egy hajlékot. Az anyagi forrásai is kiapadtak, így csak egy olcsó faház jöhetett szóba. A képeken látható faházat mindössze két hét alatt készítette el, a költsége nem volt több mint 600.000 Ft.

A belmagassága a földszinten illetve a tetőtéren is több mint 190 cm, így egy átlagos ember elfér feje lehúzása nélkül. A teljes ház teljesen szigetelt,köztük a nyílászárok is, így a fűtése is kevés energiát igényel.

A házba Lamar Alexander beépített egy napelemes fűtőrendszert is, így a megújuló energiaforrásnak köszönhetően nincsenek rejtett költségei.

loading...