A férje évek óta verte a feleségét… hirtelen megjelenik egy kemény motoros banda az udvaron…

Karen-t és lányát évek óta zaklatta a férje. De az idő múlásával, miután férje rengetegszer bántalmazta – aztán nem várt helyről kapott segítséget.

Karen-t és lányát évek óta zaklatta a férje. De az idő múlásával, miután férje rengetegszer bántalmazta – aztán nem várt helyről kapott segítséget.

motoros2

A “Bikers Against Child Abuse” (BACA) egy motoros szervezet, amely védelmet biztosít a bántalmazott gyerekeknek és ez esetben biztosította a védelmét az anyának és lányának. “A gyerekek nem érdemlik meg, hogy bántalmazzák őket” – mondta az egyik motoros. Mostantól Karen és lánya is biztonságban van és nem kell félnie az erőszakoskodó férj miatt.

Nézd meg a kemény motorosokról készült videó felvétel!


A BACA motoros bandának 3000 tagja van világszerte. Nemcsak férfi, hanem nő tagjai is vannak, sokan közülük bántalmazva voltak és ezért csatlakoztak a bandához.

“Ha például egy gyermek fél az úton, vagy a buszon mi pillanatok alatt ott vagyunk és segítünk. Iskola után ha kell, hazavisszük. Ha szükséges, akkor addig maradunk mellette, ameddig biztonságban nem lesz” – mondta Happy Dotson, az egyik bandatag. Egyébként ő az elnöke ennek a motoros csoportnak.

motoros1

A motorosokról rossz vélemény alakult ki az utóbbi időben, azonban azok, akik szeretnek motorozni, barátságos és jószivű emberek. A motorosokról kialakult előítélet hazugság. Kifizetődő, ha az emberek nem a külsőségekre alapoznak.

Oszd meg ezt a történetet és ezt a szokatlan gyermekvédelmi erőforrást a barátaiddal mert a motorosok elleni előítéletet is megváltoztathatja!
Forrás: buzzblog.eu

loading...

Így buktatta le magát a csalfa férjem

A szeretőjének címzett SMS-t véletlenül én kaptam meg.

Egy internetes alkalmazáson keresztül társalogtunk a férjemmel, így egyszerűbb volt, mint telefonálgatni. Mint később kiderült a szeretőjével is ezen a portálon keresztül kommunikált a férjem. Egy napon üzentem neki, hogy menjen el a srácokért az iskolába. A válasza erre az volt, hogy mégse várjam meg a munka után, nem tölthetjük együtt az estét. Egyből tudtam az üzenetből, hogy nem nekem szól, hiszen mindig késő éjszakáig dolgozott állítása szerint. Biztosan összekeverte a két chatablakot. 

 

Korábban is gyanítottam, hogy viszonya van. Sokszor nem értem el a telefonon és a szexuális életünk is kiüresedett. A házasságunk nem volt tökéletes, gyakran veszekedtünk, de nem volt ez a lépés indokolt részéről. Mivel rájött, hogy üzenetéből fény derült a titkos kapcsolatára, még aznap elköltözött tőlem és a gyerekektől.

Próbált magyarázkodni, másnap szakított is a hölggyel. Fűt fát ígért nekem és esküdözött, hogy megváltozik, állította hogy csakis engem szeret. Próbáltam higgadtan kezelni a dolgot, mivel gyerekeink vannak, de nem tudtam neki megbocsátani. Sosem tudhatja az ember.

loading...