Aranyos japán lány, akinek jobb ha nem látod a testét

Japán modell, akinek kivételesen aranyos az arca, de meg fogsz lepődni ha meglátod a testét!

Reika Saki a legfiatalabb szurkoló tagja a Japán első számú birkózócsapatának. A lány mindössze 150 centi magas, mégis alacsony termete ellenére egyáltalán nem törékeny alkat. Kemény munka és sok évnyi edzés eredményeként olyan a teste, amit rengeteg férfi is megirigyelne.

loading...

A legdögösebb állatorvos

Ti is ehhez az állatorvoshoz vinnétek a kedvenceiteket, ugye csajok?

Ismerjétek meg Evan Antint, a kaliforniai állatorvost, aki villámgyorsan lopja be magát egyre több női szívbe szerte a világon. Miután elkezdett képeket tenni az Instagramjára, egyre többen rajonganak érte és hivatásáért. A People Magazin a "Legszexibb Állatbarát" címmel illette az orvost, aki modellkedéssel is foglalkozik szabadidejében. Az állatokat viszont mindennél jobban szereti, éveket töltött azzal, hogy bejárja a kontinenseket újféle állatokkal megismerkedve, tapasztalatokat szerezve.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

10 kép kávézó férfiakról

Ez a galéria láttán tuti te is felébredsz

Olyan gyűjteményt mát láttunk amiben gyönyörű szakállas és szexi kutyás férfiak vannak. Most itt a legújabb válogatás, amiben összeszedtük nektek a reggeli kávéjukat szürcsölő félisteneket. A gyűjtemény elég vegyesre sikerült. Vannak köztük modellek, celebek és hétköznapi férfiak is de egy közös bennük, hogy mindben ugyan úgy lehet gyönyörködni. Ha eddig még nem ébredtél fel teljesen, akkor most segítünk.


+1

loading...

9 vicces különbség férfiak és nők között

Alapvető eltérések a két nem között, amiket még lehet nem vettél észre. Egy valami biztos, nagyon másak vagyunk!

1. Hogyan látják magukat a tükörben.

2. Sorban állás a mosdó előtt.

3. Az asztal rendben tartása.

4. Szakítás után.

5. A ruhásszekrény.

6. Ahogyan a színeket látják.

7. Reggeli készülődés. 

8. Ha elhalad mellettük egy nő.

9. Bejelentkezés Facebook-ra.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

A legbotrányosabb karácsonyi videó

Az apuka rózsaszín ruhában, nyuszifülekkel és pamaccsal a hátsóján ugrándozik a hóban körbe. Vajon miért gondolta, hogy a nyuszi jelmez karácsonyra való? Nézd meg a videót és megtudod!

Svédországból terjedt el világszerte ez a videó, amin egy férfi nyuszinak öltözve ugrabugrál a kutyájával. Rózsaszín szoknyát, nyuszifület, pamacsot visel és láthatóan élvezi amit csinál. 

A videó egy vicces családi üdvözlőnek indult az ünnepekre, azonban publikálták és a nyilvánosság imádta. Emiatt terjedt el az interneten.

 

 

loading...

A tengeri teknősök megmentője

Egy férfi, aki a teknősöket megvásárlás után visszaengedi a tengerbe

A tengeri teknősök egy Pápua új-guineai piacon megvásárolhatóak itt ugyanis igazi specialitásként tartják őket számon. Mivel még sok helyen legális vadászatuk számuk egyre csak csökken. Arron Culling állatvédő, aki nem hezitál ha segítségre szoruló állattal találkozik. 

Arron egyedül képtelen megmenteni a fajt de elhatározta, hogy ott segít ahol tud. A helyi piacon bukkant az eladósorra került teknősökre ahol 50 dollárt fizetett értük. Ezután visszaengedte őket a tengerbe, az eredeti élőhelyükre megmentve őket a biztos haláltól.

boredpanda.com

loading...