7 idegen faj amiről úgy tartják, hogy már járt a Földön

Egyes teóriák szerint többféle faj fejlődött ki az univerzumban az évmilliók során. Vannak ezek között olyanok, amelyek már ellátogattak bolygónkra, sőt egyesek szerint köztünk is járnak. De melyek ezek és kell-e tőlük tartanunk?

1. Andromédaiak

Úgy emlegetik őket mint "tükör" vagy "üveg" emberek. Valamivel nagyobbak az embereknél, azonban őket tiszta energia alkotja. Mindenféle technikai fejlesztést, amit csak elértek, társadalmi rendszerük tökéletesítésére fordítottak. Kifejezetten oktatási célokra. A Földet is a tanulni vágyás miatt látogatták meg.

2. A szürkék

Más néven Zéta Reticuliak, ők azok akik az ember és állatrablásokért felelősek. Ők a genetikánkra, DNS-ünkre kíváncsiak. Nincsenek érzelmeik, azonban nagyon kíváncsiak és szeretnek kísérletezni.

3. Hopkinsville Goblinok

1955-ben, Kentuckyban figyeltek fel az emberszerű lényekre, melyeknek hatalmas füleik voltak és azt beszélik, hogy nem fogja őket a lőfegyver.

4. Reptiliánok

Ezek a titokzatos, hüllőszerű lények számos rejtély középpontjában állnak. Egyesek meg vannak róla győződve, hogy az amerikai kormányba be vannak épülve és a háttérből ők mozgatják a szálakat.

5. Északi űrlények

Nagyon hasonlítanak az emberekre, azonban nekik 24 foguk és úszóhártyás lábuk van. Azt mondják valahonnan északról jöttek.

6. Kicsi zöld ember

A kis zöld emberkék létezésére nincs tudományosabb bizonyíték, csupán mendemondák az 50-es évekből. Az akkori repülő csészealj jelenségekhez köthetőek.

7. Szíriusziak

Feltehetőleg ezek az ősi kék lények a felelősek az egyiptomi építkezésekért. Számos technikai fejlődés megindulásában is ők segédkeztek, nekik köszönhető több modern találmány is.

Forrás: http://www.viralnova.com/

 

 

loading...

Sikerült filmre venni a ritka tengeri szörnyeteget!

A 4 méter nagyságú ritka polipfajt még csak keveseknek sikerült videóra venni, ezt neked is látnod kell!

Az óriáspolip a Csendes-óceán északi vizeiben él, a Japán-tengertől keleti irányban Alaszkáig húzódik állománya, míg déli irányban Kaliforniáig található meg. Az óriáspolip karjainak hossza a 7-8 métert is elérhetik. Testtömege 70 kilogramm is lehet. A kutatások szerint a nagyobb példányok mélyebb vizekben élnek, mint kisebb fajtársaik. Az óriáspolipnak nyolc karja van, melyekkel meg tudja ragadni, szét tudja feszíteni vagy össze tudja nyomni a zsákmányát. A tapadókorongokat a préda megragadására és a sziklákon való megkapaszkodásra használja az állat.

Félelmetes és veszélyes ragadozó, de sikerült ez alkalommal videót készíteni róla ahogyan békésen úszkál.

loading...