A kisvárdai Várfürdő új élményei!

Az újjáépített VÁRFÜRDŐ-ben számtalan élménnyel lehet gazdagabb! Az új medencék és az élményelemek (csúszdák, hullámmedence, sodrófolyosó, stb.) minden korosztály számára kikapcsolódást nyújtanak.

Városunk az Idegenforgalmi és Szabadidő Centrum Nonprofit Kft.-t azzal a nem titkolt szándékkal hozta létre, hogy népszerűsítse a Kisvárda adta turisztikai lehetőségeket, és fellendítse idegenforgalmát. Azt gondoljuk, hogy intézményeink adottságai jó lehetőséget kínálnak kikapcsolódni vágyó hazai és külföldi vendégeink számára.

A Várfürdő, az Uszoda és a Kemping a város észak-nyugati részén 4 hektáros zöldövezetben helyezkedik el. A strandon egy 50x25 méteres feszített víztükrű úszómedence, egy pancsoló gyermek medence, többrészes élménymedence, valamint 40-42 Celsius fokos termálmedence áll a vendégek rendelkezésére.

A nyári szezont követően, a tanuszoda épületéhez kapcsolódó fedett termál gyógyvizű medencével, jakuzzival, gyermekmedencével, szaunával, száraz- és nedves gőzfürdővel, frissítő masszázzsal várjuk a vizet kedvelőket!

loading...