Divatos élelmiszerek

Élelmiszer-barát kiegészítők

A Holland művész Rommy Kuperus divatos kiegészítőket készít három fontos szempont alapján. Élelmiszer, divat és szórakozás. A divatos kiegészítők sajátos módon tükrözik az élelmiszereket. Bárhová megy mindenhová magával tudja vinni kedvenc konyhában használatos ételeit.
Megállapítása szerint eddig egy darab farfalle tészta, fánk, torta, és még egy baguette vált legfontosabb részévé gardróbjának.
Elmondása szerint imádja a már meglévő kész termékeket átalakítani úgy, hogy azok ellenkezzenek a szabályokkal mert csak így lehet egyedi terméket készíteni. Sok darab csak esztétikai jellegű de van már olyan is amelyikbe telefont, kulcsot és más létfontosságú dolgot lehet tárolni.
Az élelmiszer-barát divatos kiegészítőket Kuperus ruházati áruházában megvásárolhatóak.

mymodernmet.com

loading...

Franciaországban megszavazták! El kell adományozni az el nem kelt élelmiszereket

Új törvény lép hatályba

A közelmúltban javaslatot tettek a Francia nemzetgyűlésen, ahol egyhangúan megszavazták, hogy a nagyobb szupermarketekben el kell adományozni azokat az élelmiszereket melyeknek pár napon belül lejár a szavatosságuk. Szerződésekkel fogják kötelezni az üzleteket és ha elmulasztják büntetés a következmény. Ez a rendszer jogilag is véget vet annak, hogy temérdektelen mennyiségű ételt pusztítsanak el feleslegesen. 
Körülbelül 7,1 millió tonna élelmiszert dobnak ki Franciaországban minden évben. 

Az élelmiszer-hulladék egyre egyre sürgetőbb probléma. Az új francia törvény meghatározó példa az Európai Unió, más nemzetek a világ többi része számára is.

A törvényjavaslat várhatóan hatályba lép, miután szavazott a szenátus (a parlament felsőháza) január 13-án.

mymodernmet.com

loading...

A 19 éves művész virágokat és élelmiszereket használ színes rajzaihoz

3D-s művészet

Kristina Webb 19 éves új-Zélandi hölgy.
Élénk, gyönyörű rajzait váratlan elemekkel fejezi be. Spagettivé válik egy hosszú haj, pillangószárnyak borítják egy nő szoknyáját és egy levágott virágról lóg le egy hinta. Webb ezáltal fantasztikus kompozíciókat hoz létre.

Bár még fiatal, máris hírnevet szerzett magának.
Híres embereknek készített portrét és nemrégiben könyve is megjelent Color Me Kreatív: feloldja a képzelet címen.

mymodernmet.com

loading...