Akvárium a konyhapultban

Robert Kolenik német designer alkotása ez a lélegzetelállító konyhapult, melynek alapját egy gigantikus akvárium képezi ledekkel megvilágítva.

Az 'Ocean Kauken' elnevezésre hallgató konyhapult design egy óriási L alakot formál. Belsejében tükrök vannak elhelyezve, hogy az akvárium méretei nagyobbnak tűnjenek.  A tervezet luxuskategóriás bútornak számít, amit a megrendelő igényei szerint egyedileg lehet alakítani.

loading...

Monster szőnyeg süti párnával

Készítsd el saját Monster szőnyeged

Michael Warren egy tehetséges DIY projekt készítő álmodta meg a Monster szőnyeget süti párnával. Lehet egy szórakoztató dekor darab otthonában mint kisbabák mint felnőttek számára. A tervező Warren egy olyan műszőrméből készítette el ami bármelyik textil üzletben megtalálható így bárki könnyedén elkészítheti ezt a csodás szőnyeget otthonába.

boredpanda.com

loading...

Ragyogó mintás ékszerek színes ceruzából

Egyedi ékszerek ceruzából

Anna Čurlejová átalakítja a színes ceruzákat szeszélyes brossokká, nyakláncokká és fülbevalókká.
Az össze ragasztott színes ceruzákat a végén levágja majd megformálja őket attól függ, hogy milyen ékszert szeretne készíteni. Miután megformálta, legutolsó lépésnél egy átlátszó lakkot ken rá, hogy visszaadja színét és fényességét a kézzel készített ékszernek.
Ugye milyen egyszerű?

mymodernmet.com

loading...

A tészta készítés igazi művészete

Gyönyörű kézműves tészták

Adachi egyike azoknak a csökkenő számú hivatásos szakácsoknak, akik továbbra is a friss kézzel készített tésztát részesítik előnyben a gyárilag előállított szárított fajtákkal szemben. 
Idővel szenvedélyévé vált a művészi tészta alkotás.
Általában tojást és lisztet vagy "00" alacsony gluténtartalmú lisztet használ apró ehető különlegességeihez.
Adachi saját kezűleg gyúrja és formálja az elképesztő tésztacsodákat.

mymodernmet.com

loading...