Divatos szellemek

Minnesotában olyan hideg van, hogy már a szellemek is farmert hordanak. Érdekel mi áll a nadrágok rejtélye mögött?

A minnesotai lakos, Tom Grotting áll a gazdátlan ruhadarabok rejtélye mögött. A férfi vízbe mártott farmereket állított kertjében, majd azok megfagytak a nagy hidegben. Tom célja az volt ezzel, hogy felvidítsa morcos szomszédját, Diane-t, akit utálja a hideg időt. A városlakóknak nagyon elnyerte a tetszését ez a kedves gesztus, később ők is követni kezdték Tom példáját. Mára az egész város tele van fagyos nadrágokkal.

loading...

85 éves nagypapáját öltözteti a fiatal fotográfus

Ez az idős kínai földműves divatikonná alakult a fotókon unokájának köszönhetően. Elegáns, divatos ruhákba öltöztette nagyapját.

A XiaoYeJieXi egyik fotográfusa úgy döntött, hogy képeinek modelljéül a 85 éves nagyapját választja, aki egy kis faluban farmerként él. A képeken teljesen máshogy fest, a fotók nem sokkal a megjelenésük után hatalmas sikert arattak és villámgyorsan elterjedtek az internetezők köreiben.

Íme a nagypapa eredeti öltözetében:

Ezek pedig a XiaoYeJieXi képei:

loading...

Sötétben világító hajszín a legújabb őrület

Színes hajad most világíthat az UV lámpa fényénél, ha szeretsz kitűnni a tömegből akkor ez a neked való frizura a hétvégi buliba!

A Manic Panic 1977 óta foglalkozik hajszínezők gyártásával. Őrült színeket alkottak meg, a szivárvány összes árnyalatával. A legújabb hajfestékük 'vegán', azaz nem tesztelték állatokon és természetes alapanyagokból készítik, ráadásul világítanak a sötétben.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Csillámló szemöldök a legújabb divat a sminkben

Rendkívül népszerű napjainkban a csillám felhasználása a szépségiparban. A legfrissebb trend a szemöldök csillám, ami rengeteg módon elkészíthető.

A divat folyamatosan változik. Van hogy visszanyúl a múltba és felelevenít egy régi divatot, de van hogy egészen merész újításokat hoz. Az utóbbiba tartozik a csillámló szemöldök őrület is, ami a 2016-os év egyik sminkdivatja.

loading...

Geometrikus ruhadivat 2016

A minimalista stílus a modern kor egyik vívmánya, ehhez az egyszerűséghez társul a geometria és meg is kapjuk a legújabb ruhatrendet.

Egyszerűség, monokromitás, tördeltség jellemzi a jövő divatjának ruhadarabjait. Visszafogott elegancia és kifinomultság vezérli a tervezőket. Neked hogy tetszik az új stílus?

Forrás: https://www.pinterest.com/

loading...

19 dolog ami 2006-ban menő volt, de 2016-ban a legkevésbé sem az!

Mind azt hittük, hogy ezeket a dolgok a legmenőbbek, de vajon mit szólnának az emberek, hogyha ma is viselnénk őket?

1. Háromnegyedes szárú nadrág

2. Bökdösés Facebookon

3. Görkoris cipő

4. Hannah Montana

5. Lecsúszott farmer

6. Szüzességi gyűrű

7. Nyakkendők

8. Da Vinci kód

9. Életbölcsességek gumis karkötőre írva

10. Korlátlan szolárium

11. Így pózolni az összes képeden

12. Chuck Norris viccek

13. Gumis papucs

14. Színes fogszabályzó

15. Melírozott haj

16. UGG csizma

17. Felfújható bútorok

18. Filmet nézni az iPodon

19. Cola és mentos kísérletek

Forrás: http://www.buzzfeed.com/

loading...