14 cica, aki segít a karácsonyfa díszítésben

Cicák, akik imádják tönkretenni a karácsonyfákat

A macskák imádnak támadni minden olyan dolgot ami villog vagy fényes. Így a karácsonyfa is tökéletes célpont. Vicces, hogy a macskák az egyike azoknak a kevés lényeknek a földön, akik rendszerint imádják tönkretenni a karácsonyt. Felmásznak rá, felborítják, leszedik a díszeket, te pedig csak nézed és bosszankodsz. Ugye milyen idegesítő? 

boredpanda.com

loading...

Virággal díszített karácsonyfák

Új divat hódít a világon

A virág lenne az utolsó ami az eszünkbe jutna, hogy feldíszítsük vele karácsonyfánkat. Azonban sokan úgy döntöttek, hogy a díszek az izzók és a különböző csillogó gömbök már unalmasak. Néhányan művirágokat egyesek pedig igazi virágokat használtak karácsonyfájuk feldíszítéséhez.
Elképesztő de a végeredmény gyönyörű.
Lehetetlen megmondani, hogy pontosan ki találta ki ezt a fantasztikus ötletet de az biztos, hogy egyre több embert megihletett. 

boredpanda.com

loading...

3D karácsonyfa mézeskalácsból egyszerűen

Egyedi díszítésű dekoratív sütemények az ünnepekre.

 

A családod és barátaid le lesznek nyűgözve ettől a térbeli karácsonyfától. Elkészítéséhez nincs másra szükség, mint zöld ételfestékkel megszínezett cukormázra és gumicukor figurákra a fadíszekhez. A cukormáz segítségével összeragaszthatod az elemeket, az alábbi képeken megmutatjuk lépésről lépésre a folyamatot.

 

A mézeskalács házikó sem maradhat ki listánkról, mézzel könnyedén rögzítheted a házikó falait. Egy tipp: a hófödte tető díszítéséhez használj porcukrot!

Van még számodra néhány ötletünk amivel feldobhatod az ünnepi asztalt. Készíthetsz hóembereket, hópihéket, rénszarvasokat és egyéb aranyos ábrákat színezett cukormáz segítségével.

 

Forrás: http://thewhoot.com.au/

loading...