Ametiszt kristályos torta

Hatalmas nyomás nehezedett a cukrászmesterre, de a munkájának végeredménye mindenkit lenyűgözött.

Rachel, a denveri First Look Events cukrásza hatalmas kihívással nézett szembe. Egyedi elképzelés alapján egy olyan esküvői tortát kellett megalkotnia, ami úgy néz ki mintha egy hatalmas kristály lenne az oldalában. A végeredmény magáért beszél, le a kalappal!

loading...

Valósághű rajz karácsonyfadíszről

Nataly Pavlova rajzát aligha lehet megkülönböztetni egy igazi karácsonyi dísztől. Nézd meg hogyan dolgozik lépésről lépésre!

A hiperrealizmus a valóság apró részleteit is hűen vagy akár felnagyítva ábrázoló képzőművészeti irányzat. Az elnevezés arra utal, hogy ennyire részletesen a valóságban talán nem is lehet látni az ábrázolt tárgyat. Ebben a képzőművészeti stílusban alkotja meg Nataly Pavlova karácsonyfa díszeit. A rajz elkészülése 4 órát és 40 percet vett igénybe.

loading...

WC gurigából karácsonyi dísz

Kézzel készített apró sapkák

Ezzel az egyszerűen elkészíthető dísszel feldobhatod otthonod de akár karácsonyfád díszítésére is alkalmas.
Semmi másra nincs szükséged, csak wc gurigára, fonalra és ollóra. A gurigát körülbelül 4 egyforma darabra vágod ezután pedig a fonalból egyforma hosszúságú szálakat vágsz. Jöhet a csomózás.
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni, sőt inkább még szórakoztató is. A barátaid körében is garantált a siker az aprócska cuki sapkákkal.

 

loading...

Kézműves karácsonyi díszek! Elképzelés - Valóság

Kézzel készített karácsonyi díszek kicsit másképp

Karácsony környékén kézműves díszekkel van tele az internet. Összeszedtünk egy pár könnyebb kategóriájú kézzel készített díszt. Azt gondolnánk, hogy könnyű őket elkészíteni, de amikor elkezdjük akkor jövünk rá, hogy mégse teljesen úgy megy mint gondoltuk. Bizonyíték képekben.

boredpanda.com

loading...

Különleges karácsonyfa ruhák

Ha szereted a divatot és valami különleges fára vágysz, akkor van néhány tippünk számodra!

Fenyőfaágak, díszek és próbababák kombinációjának eredményei az alábbi alkotások. A divat szerelmeseinek biztos tetszik majd. Készítsd el te is saját összeállításod a képek alapján!

loading...

Egyszerű és mutatós fénylő üvegek

Így készíts otthon hangulatos világító üvegeket egy régi borosüvegből

Egy hagyományos karácsonyi led égősor segítségével elkészíthetjük ezt a hangulatos dísztárgyat. Kidobásra váró borosüvegeid átalakításával vidámságot és életet vihetsz a szobád sötét sarkaiba. A trükk az, hogy egy fúróval kilyukasztod az üveget a talpához közel és ezen keresztül bevezeted az égősort.

Egy rövid, 55 égővel rendelkező fénysor is elég ahhoz, hogy ragyogóvá varázsolja az üvegedet. A ledes égősorok nem forrósítják fel az üveget és ha elemeset használsz lehetővé válik, hogy bárhol elhelyezd a lakásban.

 

 

 

Forrás: http://www.ehow.com/

loading...