Ha a Disney hercegnők valóságos sminket viseltek volna

A Disney hercegnői szépségesek és mindig tökéletesen néznek ki, legalábbis a mesék világában. De hogyan is festenének ha egy kicsit valóságosabbra vesszük a figurát?

Sokan elítélik a Disney által ábrázolt szépségideált, amit hercegnőikkel mutatnak be a gyerekeknek. A karakterek mindig tökéletesen festenek, túlságosan is vékonyak és nem természetes az arcuk aránya. Éppen ezért készítették el ezt az illusztrációt, hogy mi történne velük a valóságban, ugyanis senki sem lehet tökéletes.

loading...

Disney hercegnők a valóságban - Neked melyik a kedvenced?

Kislányként biztos elképzelted milyen jó is lenne ha a hercegnőkkel találkozhatnál a való életben. Egy grafikus megálmodta hogyan is néznének ki húsvér emberként.

Minden kislány példaképe a Disney mesék hercegnői voltak. Kedvesek, jószívűek és szépségesek. De vajon a valóságban is ilyenek lennének? Egy grafikus elkészítette digitálisan a mesebeli hercegnők valódi párjait.

Aranyhaj - Aranyhaj és a nagy gubanc

Tiana - Hercegnő és a béka

Hófehérke - Hófehérke és a hét törpe

Pocahontas

Megara - Hercules

Ariel - A kis hableány

Jázmin - Aladdin

Esmeralda - A Notre Dame-i toronyőr

Hamupipőke

Belle- Szépség és a szörnyeteg

Csipkerózsika

Forrás:http://www.divinecaroline.com/

loading...

Amikor az álom valósággá válik.... avagy a legszebb és legkülönlegesebb esküvők

Minden kislány gyermekkora óta álmodozik az esküvőjéről. Mígnem betoppan a nagy Ő és megkéri a nagylány kezét. Akkor jön elő újra a kislány, 20-30 évnyi tervvel és álommal. Ezt a rengeteg tervet és álmot próbálja meg valós körülmények között megálmodni és valósággá váltani. Lássuk a legcsodásabb valós álmokat.

Tengerparti-vízalatti esküvő a halakkal: Thaiföld és Bali. Azúrkék víz, lágy homok. Ettől mindenki bűvöletbe esik. Idilli környezet, csodálatos hangulat. A trópusi hangulat vonzza ide talán a legjobban a látogatókat, ráadásul nem is kell tengerésznek lenni a boldogító igenhez. A párt profi búvárok készítik fel az eseményre. A szertartás előtt végeznek egy merüléspróbát és ha minden simán alakul, akkor bele is vágnak az eseménybe. A vízálló papot és a tanukat búvárok biztosítják. Az talány, hogy az igen, hogyan hangozhat el. Talán búvárjelekkel, azaz a feltartott hüvelykujj igent jelent, a lefelé mutató pedig nemet. Az első vízalatti esküvőt 1997-ben tartották, azóta már Guinness rekordot is döntöttek vízalatti esküvőből. 2005-ben 110 pár kelt egybe 12 méter mélységben.

Disney esküvő: Egy nő életében egyszer valóban hercegnővé válhat – az esküvőjén. De mi van akkor, ha egy kis csavart teszünk a dolgokba és hopp: Arielt és hercegét egy parkban Disney hercegnő koszorúslányok, törpék és nem utolsósorban Triton papa előtt összeadja egy Mickey egér kalapot viselő tiszteletes. Keringett már az internetes Shrek lakodalom, Karib-tenger kalózai ihlette báli sokadalom és rengeteg más téma is, mint például a Star Wars ihlette menyegző is.

A felhők fölött sok ezer méterrel: A szervezők személyre szabott ajánlatokat kínálnak az ejtőernyős esküvőkre. Egy ilyen nász potom 1300 dollárból meg is valósítható, főleg ha a pár már ugrott előtte. Ha nem, akkor a felkészülést is bele kell számolni sajnos. Mivel az anyóst nem túl szerencsés kilökni több ezer méter magasságból kilökni, ezért a szervezők általában a szertartást a kifutópályán kezdik meg és csak az ifjú pár ugrik. A merészebbek ég és föld között is egybekelhetnek, erre biztosítanak egy ejtőernyős papot is. Az élmény felejthetetlen, főleg ha közben csak egy dolog jár a fejedben: kinyílk-e az ernyőd?! 

 A svédországi Jukkasjärvibe az egész világból érkeznek vendégek, akik fagyos körülmények között kívánnak megrendezni egy-egy életre szóló eseményt. A szállodához tartozó jégtemplomban már minden volt: az esküvőtől a keresztelőig. A Trone folyó partján elhelyezkedő páratlan jégkomplexum misztikus látvánnyal emeli az esküvő fényét: A szobák illetve lakosztályok körülbelül 100 vendég elhelyezését biztosítják és a jégbárban pedig jégpohárral koccinthatnak az ifjú párra. Az áttetsző falakat színes fényekkel világítják meg, így mindenki megélheti azt az élményt, hogy milyen az élet egy neonreklám belsejében. Szerencsére a jég szigetelőképessége miatt sneki sem fog fagyoskodni a ceremónia alatt. A nászéjszaka is maradandó élmény lesz az egyedi tervezésű szobákban. Mivel a jégkomplexum minden évben elolvad, ezért zsűri választja ki azt az 50 jégszobrászt, aki minden évben újjáálmodja a palotát.loading...