3D padló, ami óceánná változtatja a fürdőszobádat

Háromdimenziós design a szobád padlójára, amitől úgy érzed magadat mintha egyenesen a tengerpartra lépnél!

A háromdimenziós technikák az élet egyre több területén jelennek meg és felhasználásuk mindennapossá válik. Több réteg alkotta kép fedi az alábbi szobák padlóját, ami a valóság érzetét és a térbeliség látszatát keltik.

loading...

Félig fehér, félig graffiti

Ez a designer két különböző világot zár egyetlen hotelszobába. A helyiség egyik fele makulátlanul fehér, a másik fele pedig színes graffiti mintákkal borított. Ki akarna ilyen helyen lakni?

Pavel Vetrov ukrán művész lenyűgöző tervezésének eredménye ez a vibráló szoba, aminek egyik része mégis ellentmondásosan egyszerű. A színek és a fehérség kontrasztja különleges légkört teremt a hotelszobában. Én szívesen eltöltenék itt egy éjszakát!

loading...

Moha fal a legújabb trend a lakásban

A lakberendezésben egyre közkedveltebb mohafal beviszi a természetet az otthonodba, frissebbé téve a helyiség kisugárzását.

Olcsó és kreatív megoldás a falunk, lakásunk dekorálása a mohával borított fal, vagy moha alkotta képek kihelyezése. Életet visz a csupasz térbe és feldobja a környezetet. Bátran használhatjuk a nappaliban, konyhában, fürdőben egyaránt.

loading...

Aranyos ágyak pici gyerekszobákba

Helytakarékos megoldások, imádnivaló designnal. Ha vannak gyerekeid akkor ezt látnod kell!

Állatos, hercegnős, színes. Minden amit a gyerekek imádnak. Egyszerű ötletek a boldogabb hétköznapokért.

loading...

Emberarcú kávéfedelek

Szórakoztató kávéfedeleket tervez egy koreai nő

Nincs is finomabb egy bögre forró kávénál. Egy koreai tervező Jang Woo-Seok álmodta meg az emberarcú kávéfedelet amin egy orr száj található. Így amikor belekortyolunk olyan, mintha csókolóznánk a kávénkkal. Jang Woo-Seok érdeklődik a grafika és az ipari bútortervezés iránt is. De számára a favorit a szórakoztató, mégis funkcionális design.

boredpanda.com

loading...

2015-ös bajusz bajnokság

Extravagáns arcszőrzet

Extravagáns arcszőrzet minden formában és méretben egy alpesi városban Leogang-ban.

Több mint 300 ember jelent meg közel 20 országból. Az első bajnokságra 1990-ben került sor. A nyerteseket a bírók választják ki. Természetesen mint minden versenyen itt is több kategória indul mint például legjobb kecskeszakáll, borosta, részleges és teljes szakáll stb.

Ezt az eseményt néhány évente rendezik meg mindig más országban. 2011-ben Norvégiában 2009-ben pedig Alaszkában került megrendezésre.
A legfontosabb szempontok az ápoltság, a kreativitás és a design.

mymodernmet.com

loading...