Cuki sarokvédők

Ha mindig beleütközöl az asztal vagy a szekrény sarkába, akkor mindenképp vess egy pillantást ezekre az aranyos sarokvédőkre, melyek megvédik bútoraidat és téged is az ütközésektől.

Ezeket a kedves kis sarokvédőket a Nitori japán Ikeához hasonló boltja árulja. Körülbelül 2000 forintért beszerezhetőek. Praktikusak, főleg ha gyerekek vannak a háznál. Megelőzhetjük velük a baleseteket és vidámabbá varázsolhatjuk a gyerekszobát.

loading...

Éhes állatok, akik egész biztosan mosolyt csalnak majd az arcodra!

Ezek az aranyos kedvencek kicsit túlságosan lelkesek, ha az ételről van szó. Sebesen befalják az utolsó falatot is, még mielőtt bárki elorozná előlük.

Imádjuk a kis kedvenceket és állatokat, főleg ha valami őrültet csinálnak. Ezek a mohó kis fickók nem tréfálnak, ha az eledelükről van szó.

loading...

Még a legkeményebb férfi szíve is ellágyul a képek láttán

Láttál már bébizsiráfot? És újszülött krokodilt? Ha nem, akkor mindenképp nézd meg ezeket a képeket, mert hihetetlenül aranyosak!

Forrás:http://9gag.com/

loading...

15 legbolyhosabb cica a világon

Ezeket a macskákat extrém mennyiségű puhasággal ajándékozta meg az élet. Legszívesebben csak ölelgetnéd őket egész nap, ez a cukiság netovábbja.

Kerestük a világ legbolyhosabb és legpuhább cicusait. Az eredmény szuper cuki és hihetetlenül aranyos macskák gyűjteménye. Ha szereted a cicákat akkor vigyázz, mert kétséges hogy el fogsz olvadni a képek láttán.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Állati burrito - Csak fel ne fald!

Imádnivalóan bebugyolált tekercsekké változtak a kedvencek.

A legtöbben ismerik a burrito fogalmát. Hússal és zöldségekkel töltött étel, ami mexikói eredetű. Jelen helyzetben zöldségek helyett cuki állatkákkal van megtöltve a tekercs. A képeket fürdés után vagy alvás előtt készítették gazdáik, a látványtól el fogsz olvadni!

Forrás: http://www.viralnova.com/

loading...

Vigyázat! - Kiakad a cukiságmérő

A legcukibb kutyakölykök a világon

A kutyakölykök mindig nagyon cukik bármilyen fajtáról legyen is szó. Ebben a gyűjteményünkben összeszedtünk párat a legaranyosabb kis drágaságok közül.

 

buzzfeed.com

loading...