Az anyai szeretet ereje

Ez a majom megmentette a kiskutyát a rátámadó kóbor ebektől és azóta sajátjaként neveli, vigyáz rá. A kutyus és újdonsült anyukája elválaszthatatlanok.

India utcáin nem ritka a kóbor kutya és a majmok jelenléte sem. Történetünk főhőse ez a majom, aki elkergette a kutyákat, akik rátámadtak egy védtelen kölyökkutyusra.

Azóta vigyáz rá, még az ételből is a kicsinek ad először.

Mindenhová magával cipeli, mint a saját kicsinyét, hogy megóvja minden veszedelemtől.

A helyieket annyira megragadta az állati szeretet szépsége, hogy sokan étellel jutalmazzák őket és hírességnek számítanak.

loading...

Árva cicák extrém kalandokon

2 nappal a kempingezős, hegymászós túránk előtt találtuk ezt a két cicust. A menhelyen nem tudták befogadni őket, ezért elvittük magunkkal kalandozni a cicákat. Később kiderült, hogy imádják az utazást!

A helyi parkban találtunk rá egy szemetesbe dobva erre a két cicára. Elvittük őket a menhelyre, de nem volt hely számukra. Úgy döntöttünk megtartjuk őket, hiszen nagyon aranyosak, de egy hatalmas utazás előtt álltunk kempingezéssel, hegymászással, túrázással és evezéssel. Nem tudtuk hova tegyük őket, ezért úgy döntöttünk, hogy jönnek velünk a kalandokra.

Később kiderült, hogy kíváncsi természetük lévén imádják a túrákat és utazásokat.

Semmilyen kihívás nem rettenti el őket.

Nagyon boldogok, hogy szerető családra találtak.

loading...

Ez a férfi felbérelt egy családot, hogy megviccelje vele régen látott rokonait

Családi portrét készített egy idegen nővel és gyerekeivel, majd elküldte a családtagjainak, hogy azt higgyék feleségül vett egy kétgyerekes anyukát. Az eredmény persze zavarba ejtően kínos.

A 25 éves Joshua Brassow főiskolai diák hatalmas családdal rendelkezik. Úgy döntött idén kicsit megvicceli őket egy karácsonyi üdvözlőlappal. Feladott egy hirdetést, amiben egy nőt keres gyerekekkel családi portréhoz egy tréfa miatt. Nem sokkal később jelentkezett is egy fura család, akik tökéletesnek bizonyultak a feladathoz. A képek elkészültek és Joshua 100 darab üdvözlőlapot küldött ki országszerte rokonainak. Leginkább nagymamája reakciójára kíváncsi, aki gyakran kérdezgeti miért nem nősül már meg.

"Kellemes Ünnepeket kíván a Brassow család!" - írja az üdvözlőkártya

Joshua Brassow, 25

Forrás: http://thechive.com/

loading...

Az elhagyott kiscica új családja

Görények lettek a testvérei a kiscicának

Az 5 hetes kiscicát előző tulajdonosától elvették rossz egészségügyi állapota miatt, de szerencsére hamar szerető gazdához került.
Az új család mellé új kis barátokat is kapott. A család 6 görénye szinte egyből befogadta az kis jövevényt. Együtt játszottak, ettek és aludtak.
Ahogy Komari egyre erősebb lett úgy viselkedett mint görény társai. Mintha csak egy lenne közülük.

mymodernmet.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...

Apuka énekel kisbabájának, a reakciótól el fogsz olvadni ha meglátod!

Ez a színtiszta szeretet.

Nincs ahhoz fogható kincs mint az ember gyermekének kacaja. Ezt a csodálatos pillanatot rögzítették az alábbi videóban, mosolyt csalva ezzel a nézőközönség arcára.

Egy apuka énekel kislányának, aki nevetéssel viszonozza ezt az a kedves ajándékot. Rajongással csodálja apját, nincs olyan ember akinek ennek láttán ne lágyulna el a szíve. Különleges az a kapocs ami szülő és gyermek között létezik.

 


 

loading...