Kutya első találkozása kiscicákkal

Anyamacska bemutatja kicsinyeit a kutyának.

A kutyákat és macskákat ősi ellenségként tartják számon. Még a kutyás és macskás emberek között is gyakran történnek nézeteltérések. Nem hiába, hiszen a két állat különböző jellem, de mind a kettőnek megvannak az erősségei és hátrányai. Ez a videó a bizonyíték arra, hogy a kutyák és macskák között is létezik barátság. Bármilyen nagyok is a különbségek, a barátságot lehet hogy olyannál találjuk meg akitől nem vártuk volna.

loading...

A delfin próbált barátkozni az idős bácsival, sikerült is neki!

Mindenki szeretne életben egyszer legalább delfinekkel úszkálni, vagy legalább megízlelni a közelségüket. A szerencsés úriembernek ez megadatott, örök barátság alakult ki köztük.

loading...

Divatolj együtt kedvenceddel

Barátság karkötő és nyakörv

Egy cég elkezdett gyártani olyan nyakörveket melyekhez gazdái is kapnak karkötőt. Barátság nyakörv elnevezést kapta. Színviláguk és mintázatuk egyforma, persze méretbeli különbségek vannak.
A háziállatos gazdák körében egyre elterjedtebb, mivel nem csak szép de eszmei értéke is nagy, mivel kedvenceddel való kapcsolatod jelképezi.

boredpanda.com

loading...

Különleges őrangyal

A kisfiú legjobb barátja a macskája, aki mindenhová követi őt.

Larryt, a vörös macskát, egy Michelle nevű nő fogadta be, miután előző gazdája kidobta őt otthonról. Michelle kisfia Abel és a cica gyorsan összebarátkoztak. Az első pillantás óta oda vannak egymásért, a macska őrangyalként követi és vigyáz a gyermekre.

"Mikor Abel sír, Larry odarohan és hozzábújik, dorombolással próbálja nyugtatni. A fiam mindig felvidul azon nyomban. Utána Larry követi bárhova is menjen, hogy megbizonyosodjon róla, minden rendben." - Mondta az anyuka.

A gyerek első szava is az volt, hogy "Yarri". (Larry babásan)

Így telnek a mindennapjaik.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Tigris és kecske barátsága

A tigris összebarátkozott az eledelnek szánt kecskével.

A Primorye Szafaripark új taggal gazdagodott, egy Timur nevű kecskebakkal. Az állatot nem látványosságnak szánták hanem eledelnek. A tigriseknek olykor szükségük van élő prédára a vadászösztönük miatt, ezért eresztették Amur, a szibériai tigris ketrecébe a kecskét. Timur korábban nem találkozott ragadozókkal, ezért nem menekült el Amur elől, hanem bátran szembenézett vele. Ez lehet a magyarázat a különleges barátságra. A gondozók ámulattal tapasztalták, hogy a ragadozó nem veszi célba a kecskét. Timur alfahímként tekint Amurra és mindenhova követi őt.

Forrás: http://www.mymodernmet.com/

 

loading...