A megmentett mókus egy karácsonyfán él

Egy család fogadta be az elütött mókust

Körülbelül egy hónappal ezelőtt a család felesége talált egy mókust az út szélén. Rángatózott nem volt jó állapotban és valószínűleg egy autó üthette el. Pár nap eltelte után se volt hajlandó enni, inni és járni sem. Hosszas próbálkozás után egy fecskendő segítségével volt csak hajlandó inni. 
Sokszor tartja fejét oldalra billentve. Valószínűleg ez is a baleset egyik következménye. 
A kis mókus rendbe jött de fejsérülése miatt nem maradna életben a vadonban. Most jelenleg a család karácsonyfáján vendégeskedik az aprócska állat. 

boredpanda.com

loading...

A súlyosan megégett kislány minden vágya egy tökéletes karácsony

Küld el jókívánságod Safyre-nak

A 8 éves Safyre Terry elképzelhetetlen akadályokkal szembesült az elmúlt pár évben. Két évvel ezelőtt Safyre apukája és három fiatalabb testvére elhunyt egy tragikus tűzesetben. A fiatal kislányt élve találták meg apja mellett, aki testével próbálta védeni gyermekét a lángok elől.
Sajnos így is súlyos égési sérüléseket szenvedett. Testének 75% megégett, elvesztette jobb kezét, valamint 3 hónappal a baleset után bal lábát is amputálták. A kizárólagos felügyeleti jogot nagynénje kapta. Állítása szerint már közel 50 műtéten van túl Safyre.
Nagynénje vásárolt egy fát amire üdvözlőkártyákat lehet akasztani aminek a nehéz sorsú kislány nagyon megörült. Jelentette ki, hogy alig várja, hogy tele legyen a fa kártyákkal. Dodler tudta, hogy nem lesz egyszerű mivel a kislánynak alig vannak rokonai ezért facebook-hoz fordult segítségért.
Mindenki aki szeretne egy jókívánságot küldeni Safyre-nak küldje el erre a címre:
PO Box 6126
Schenectady, NY 12306, USA

mymodernmet.com

loading...

Legközelebb kétszer is meggoldolja, hogy át menjen e a pirosan!

A kamion vezetője csak egy tizedmásodperccel kerülte el a biztos halált. A kamion ketté szakadt, reméljük soha nem kell találkoznunk egy vonattal közelebbről.

Az eset egy cseh kisváros, Frydek-Mistek mellett történt. A közelben lévő biztonsági kamera felvételén látszik, hogy ha fél másodperccel később érkezik, pont a vezető fülkét találja el a vonat.


A sofőr karcolások nélkül megúszta. A videót elrettentő példaként a város töltötte fel Facebookra.

loading...

Megrázó felvétel egy ütközésről

Váratlan baleset a buszon, ez történik az utasokkal ütközésnél.

A legtöbb buszon nincs biztonsági öv, ezért különösen veszélyes az utazás, főleg ha állunk. Oroszországban készült az alábbi videó, melyen egy ütközést rögzítettek. Láthatjuk mi történik az utasokkal egy balesetben, ha nincs biztonsági öv. Szerencsére súlyos sérülés nem történt.

loading...