Orosz művész lenyűgözően élethű babákat készít

Michael Zajkov saját készítésű babái kísértetiesen hasonlítanak egy valódi emberre. A legapróbb részletekig visszamenőleg pontosak.

Hosszú órák kemény munkájának eredményeként készülnek el ezek az emberre hihetetlenül hasonlító szépséges alkotások. Minden egyes hajszáluk, a szeplőik, a szempilláik gondosan a helyükön vannak. Egyesek számára hátborzongatóan hatnak a figurák, véleményem szerint csodaszépek.

 

loading...

Borzasztó bögrék

Ha szereted a zombikat és a rémisztő dolgokat, akkor ezeket a bögréket neked találták ki!

Merck Rémisztő Bögréit, melyek kézzel készültek, 220 amerikai dollárét szerezheted be. Az alkotó 2002-ben kezdte tanulni a fazekasságot és ez a tanulmányainak eredménye. Hihetetlenül valósághű és ijesztő zombifejek a reggeli kávédhoz.

loading...

Ametiszt kristályos torta

Hatalmas nyomás nehezedett a cukrászmesterre, de a munkájának végeredménye mindenkit lenyűgözött.

Rachel, a denveri First Look Events cukrásza hatalmas kihívással nézett szembe. Egyedi elképzelés alapján egy olyan esküvői tortát kellett megalkotnia, ami úgy néz ki mintha egy hatalmas kristály lenne az oldalában. A végeredmény magáért beszél, le a kalappal!

loading...

Kávéművészet újraálmodva

Orosz művész aranyos alkotásai a kávéfajtákról, cicákkal ábrázolva. Ha szereted a kávét és a macskákat, akkor ezeket imádni fogod!

À la Française

Coffee With Ice-Cream

Espresso

Cappuccino

Macchiato

Latte

Forrás: http://www.boredpanda.com

loading...

Elképesztő kőalkotások

Elképesztő mozaikokat és teraszokat alkot egy férfi kőből.

Johnny Clasper Yorkshire kőműves szeretett volna lenni. Most 38 éves és imádja a gyakorlati tantárgyakat, mint a fazekasság a fafeldolgozás és a fémmegmunkálás. Ezért elment egy egyetemre, ahol azt akarta tanulni amit élvez is. Itt szenvedélyévé vált a kő. Elképesztő teraszokat, innovatív szobrokat és magával ragadó mozaikokat készít. A következő képsorozatban bemutatunk párat a legjobban sikerült munkái közül. 

boredpanda.com

 

loading...

Már vakok is láthatják a képeket

3D nyomtatott klasszikus festmények látássérült emberek számára.

Mark Dillon finn művész legújabb műveinek célközönsége a vak emberek. 3D nyomtatóval rekreálja a leghíresebb festményeket, hogy láthatóvá tegye vak emberek számára is ezeket a csodás alkotásokat. 

A művészetek iránti szeretete inspirálta az alkotót munkájában. "Képzeld el, hogy nem láthatod a Mona Lisa mosolyát, nem tudhatod milyenek Van Gogh virágai. Csak hallod ahogy az emberek beszélnek róluk, de te magad sosem tapasztalhatod meg az élet efféle szépségeit. Számomra még elképzelni is szörnyű ezt, ezért szerettem volna segíteni az embereken, hogy senki ne maradjon ki ebből a nagyszerű élményből." - Nyilatkozta Dillon.

 

A művész pénzt gyűjt egy olyan online felület létrehozására amire ha az emberek feltöltik műveiket, akkor onnan bárki kinyomtathatja őket 3D nyomtatóval. Így közelebb hozná a vak embereket az alkotásokhoz. A gyűjtést az  IndieGoGo fundraiser oldalon keresztül lehet támogatni.

 

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...