Megvalósult gyerekrajzok plüssállatként

Az IKEA gyerekek rajzai alapján készítette el ezeket a plüssöket. A bevételt jótékonyságra fogják felhasználni.

A 'Soft Toys For Education' nevű kampány már 12 éve létezik az IKEA jóvoltából. Az oktatásért folyó jótékonyság idén a gyerekek rajzaiból merített ihletet. Az IKEA designerei megalkották a gyerekek rajzait a valóságban plüssfigurákként. A játékokat világszerte fogják árusítani és minden megvásárolt plüss után 1 dollár vagy euró jut az UNICEF-hez.

Forrás: http://www.boredpanda.com/

loading...

Megvette az egész boltot

Gyerekeknek adományozza a játékbolt teljes készletét.

Carol Suchman mindennapi sétájára indult szülővárosában, West Village-ben, amikor elhaladt egy eladásra váró üzlet mellett. Gyakran vásárolt játékokat és adományozta őket gyerekeknek, főként az ünnepek idején. Most azonban új ötlete támadt az üzlet láttán, mégpedig az hogy megveszi az egész boltot.

Miután több ezer játékot vásárolt a Hudson Party Store-ból, elkezdte nem és kor szerint osztályozni, majd bezsákolni őket.

 

Az adományt a New York-i Department of Homeless Services alapítvány fogja megkapni. "Még sosem volt rá példa, hogy valaki megvegyen jótékonyság céljából egy egész üzletet. Nagyon hálásak vagyunk ezért a nagylelkű gesztusért és izgatottan várjuk, hogy egy kis vidámságot vigyünk a gyerekek mindennapjaiba." - Nyilatkozta Antonio Rodriguez, az alapítvány vezetője.

Carol reménykedik benne, hogy cselekedete másokat is inspirál, lépésre sarkall majd. "Tegyük szebbé együtt az ünnepeket" - Nyilatkozta a hölgy a riportban.

 

Forrás: http://www.mymodernmet.com/

loading...