A megmentett mókus egy karácsonyfán él

Egy család fogadta be az elütött mókust

Körülbelül egy hónappal ezelőtt a család felesége talált egy mókust az út szélén. Rángatózott nem volt jó állapotban és valószínűleg egy autó üthette el. Pár nap eltelte után se volt hajlandó enni, inni és járni sem. Hosszas próbálkozás után egy fecskendő segítségével volt csak hajlandó inni. 
Sokszor tartja fejét oldalra billentve. Valószínűleg ez is a baleset egyik következménye. 
A kis mókus rendbe jött de fejsérülése miatt nem maradna életben a vadonban. Most jelenleg a család karácsonyfáján vendégeskedik az aprócska állat. 

boredpanda.com

loading...

Elképesztő kőalkotások

Elképesztő mozaikokat és teraszokat alkot egy férfi kőből.

Johnny Clasper Yorkshire kőműves szeretett volna lenni. Most 38 éves és imádja a gyakorlati tantárgyakat, mint a fazekasság a fafeldolgozás és a fémmegmunkálás. Ezért elment egy egyetemre, ahol azt akarta tanulni amit élvez is. Itt szenvedélyévé vált a kő. Elképesztő teraszokat, innovatív szobrokat és magával ragadó mozaikokat készít. A következő képsorozatban bemutatunk párat a legjobban sikerült munkái közül. 

boredpanda.com

 

loading...

Apukák, akiket a lányaik tettek széppé

Lányos apukák, akik gyermekeik kedvében akartak járni

Az apukák mindig, minden körülmény között próbálnak férfiak maradni. De vannak olyan helyzetek, amikor bizony lányaiknak nem tudnak ellent mondani. Kénytelenek sminkben, copfban és elképesztő, csemetéik által megálmodott külsőben szelfizni.
A következő képeken olyan lányos apukákat mutatunk be akiket gyermekeik varázsoltak "széppé". 
Nektek, hogy tetszenek?

boredpanda.com

loading...

Zseniális ágy kutyás gazdák számára

Egy apró rekesz négylábú kedvencünknek

Te is jártál már úgy, hogy szeretnéd kedvenceddel megosztani az ágyad de félsz attól, hogy esetleg rá fekszel vagy megnyomod alvás közben? Nincs több félelem a forradalmian új ágynak köszönhetően.
Az ágy oldalában a matracnál van egy külön kialakított kis rekesz ahol szőrös kis barátaink kényelmesen elférhetnek így nem pont mellettünk de mégis egy ágyban aludhatunk velük. 
A zseniális ötlet hamar a kutyás gazdik kedvencévé vált. 

boredpanda.com 

loading...

Elképesztő dominótrükkök

Hosszú órák és türelem eredményeként jönnek létre az alábbi csodák, majd 1 perc alatt romba is dőlnek. Lenyűgöző videó a dominózás mestereitől. Ezt látnod kell!

A dominót biztosan mindenki ismeri gyerekkorából. Rengetegszer próbáltunk meg hosszú sorokat építeni belőle, de sajnos ez nem mindig sikerült. Vannak emberek akiknek a dominózás a hobbijuk és olyan mesteri szinten űzik az építést, hogy az már művészet. Íme néhány csodás alkotás tőlük.

loading...

Hihetetlen optikai illúziók

Te vajon meg tudod különböztetni a valóságot? Íme egy újabb videó aminek láttán nem fogsz hinni a szemednek!

Egy optikai csalódást (más néven vizuális illúziót) vizuálisan észlelt képek jellemeznek, melyek eltérnek az objektív valóságtól. A szem által gyűjtött információ az agyban kerül feldolgozásra, hogy egy olyan észleletet adjon, ami nem egyezik az ingerforrás egy fizikai mértékével.

loading...